En dat land wil lid van de EU worden?

Drie Al-Qaeda bases in Turkije, jihadisten nu aan grens Europa

Turkse premier Erdogan en Iraanse president Rouhani besluiten samen te werken tegen het Westen


Wanneer gaan in het naïeve Europa eindelijk de ogen open voor de ware intenties van de Turkse premier Erdogan, die nu drie Al-Qaeda bases in zijn land heeft toegelaten?

Al-Qaeda heeft voor het eerst drie bases in een NAVO-lidstaat (!) opgezet, waar islamitische terroristen worden getraind om niet alleen in het Midden Oosten, maar mogelijk ook in Europa aanslagen te gaan plegen. Afgelopen woensdag was de Turkse premier Erdogan in Teheran, en sprak daar met de Iraanse president Hassan Rouhani af dat beide landen gaan samenwerken tegen het Westen. Ondertussen doet de EU nog steeds of zijn neus bloedt, en wordt genegeerd dat Turkije in ijltempo verandert in een radicale moslimdictatuur.

Lees verder bij collega blogger Xander

1 gedachte op “En dat land wil lid van de EU worden?

  1. We zijn goed op weg ! Een nieuwe Vrede Nobel prijs voor Europa staat te lonken . Als Turkije lid wordt van de Verenigde Rampen van Europa is het niet uitgesloten dat Al-Qaeda een vertegenwoordiging krijgt in de NAVO . Tegen wie moeten ze dan vechten , want dan zijn er geen vijanden meer . Vervolgens een grote Moskee bouwen op de plaats waar ooit de Twin Towers stonden en een groot herdenkingsmonument voor de gesneuvelde Japanners in Hawai op de plaats van Pearl Habour , en we zijn rond .

Reacties zijn gesloten.