Emopolitiek en de waarheid

Na de propaganda-orkaan van de leugenmedia, de feiten:  de familie leefde al jaren veilig en rustig in Turkije, het verdronken kindje was zelfs nog nooit in Syrië geweest, de vader besloot zijn kind in een onveilig bootje te laden omdat hij… een nieuw gebit wilde in Europa. Elk overleden kind is een tragedie, maar mogen we nu weer zeggen dat dat niet de schuld is van Europa, dat dit géén reden is om onze grenzen wagenwijd open te zetten, en dat dit soort drama’s zelfs in de hand gewerkt door iedereen hier naïef te verwelkomen met soep, kleding, uitkeringen en sociale woningen?

Dit is het verhaal achter Syrisch jongetje Aylan
De wereld heeft emotioneel gereageerd op de beelden van de driejarige Aylan die levenloos op zijn buik op een strand in Bodrum lag. Dit is het verhaal achter dat dramatische beeld.  Ga verder naar Elsevier.

Syrian boy drowned because his Father wanted new teethThe poor boy drowned just because his father wanted new teeth paid for by europe. The parents are to blame!Published 4 September 2015

Posted by UKIP TV channel on donderdag 3 september 2015

 

5 gedachten over “Emopolitiek en de waarheid

  1. Het zijn geen vrolijke beelden , een peutertje dat dood op een strand ligt . Kinderen zijn de echte slachtoffers van heel dat “grote mensencircus ” tot de Allah-chip in hun hersenen begint te werken . Het zijn de Groten Der Aarde en vooral , de naar geld stinkende medemenschen die aan de touwtjes van hun marionetten trekken en blijven zorgen voor tragedies in het heden , het verleden en de toekomst . Wat kunnen we doen om het leed van die arme vader te verzachten ? Massaal geld inzamelen voor een nieuw gebit ?

  2. Het invasie leger van 1 miljoen – 1 miljoen zijn 100 divisies – heeft onder elkaar een goed uitgebouwd netwerk.
    Zelfs de leugenpers is het niet ontgaan dat de invasie kanalen zeer snel wisselen. Als ergens een doormars wordt bemoeilijkt zijn de indringers wereldwijd geïnformeerd en wordt gepast gehandeld.

Reacties zijn gesloten.