Eileider

Eén begeesterde, geestige, geestelijke leider uit het zandbakkenland Saudi-Arabië zet heel de medische wetenschap voor schut: vrouwen die autorijden, riskeren daarmee problemen met hun eierstokken.

Dat heeft een belangrijke conservatieve geestelijke van Saudi-Arabië, Sheikh Saleh bin Saad al-Lohaidan, gezegd.

In het streng islamitische Arabische land wordt momenteel actie gevoerd tegen het huidige verbod op vrouwen op de weg.

Lohaidan is juridisch adviseur bij een vereniging van psychologen in de Golfstaten. In een interview op de website Sabq.org zegt hij dat vrouwen met rijambities hun ‘verstand vóór hun hart, emotie en passie moeten laten gaan’.

Lohaidan verwijst naar onderzoeken waarin zou staan dat autorijden ‘direct effect heeft op de eierstokken en het bekken omhoog duwt’. Daardoor ‘hebben vrouwen die regelmatig rijden, kinderen met verschillende vormen van medische problemen’.

Om welke studies het zou gaan, liet hij niet weten. Voor zover bekend heeft hij zelf ook helemaal geen medische achtergrond. Hoe zijn medestanders in de geleerdenraad over de kwestie denken, is niet duidelijk.

De afgelopen week kreeg een oproep tegen een massale protestrit volgende maand veel bijval op internet. Zondag blokkeerde het koninkrijk de website van de campagne.

In Saudi-Arabië mogen alleen mannen hun rijbewijs halen. Vrouwen die zich zonder rijbewijs toch op de weg vertonen, kunnen een fikse boete krijgen of in de cel belanden.

Bron: Reuters

3 gedachten over “Eileider

  1. Dit bericht werd geplaatst in “buitenland ,Islam- humor ! met en door het hedendaags gezond verstand van Saudi-Arabie en zijn justitie.

  2. En wat als mannelijke moslims achter het stuur kruipen? Ze ondergaan al onmiddellijk een gedaanteverwisseling, ze worden kleiner, krimpen ineen en hun ego-gevoel daalt onder zero. Nog erger: hun libido glijdt weg uit hun lichaam en dan resten er enkel nog ersatz-bevredigingen, zoals jonge maagdjes overmeesteren. Maar dat zal niet meer lukken, want door het autorijden raken hun edele delen in de knel, er kan geen bloed meer door stromen, hun hele spel geraakt over zijn toeren, geraakt verdoofd en naar de knoppen. niets meer mee aan te vangen. Geslachtshormonen sijpelen weg uit de teelballen. Foetsie! Geplette balletjes waarin geen hormoontjes meer aangemaakt kunnen worden. Een verschrompeld mini-peniske blijft er over, dat gedoemd is tot eeuwige slapheid. Dat is het lot van een moslim die wilt autorijden.

Reacties zijn gesloten.