Een vos die op de kippen past

e208ceeed5f50a4193601b5571e875f8Dit deed ons onmiddellijk aan John Crombez op Fraudebestrijding denken. Alsof een vos op het kippenhok moet passen.

Een veiligheidsagent, die het World Trade Center moet bewaken, is niet alleen half blind, maar bovendien is hij een moslim!

sleeping guard.jpg
Abdul Basher, de bijna blinde veiligheidsagent, die aangeworven werd om de Freedom Tower (WTC) te bewaken,  werd betrapt terwijl hij rustig een dutje zat te doen.  De man kan, – volgens eigen zeggen – zelfs als hij wakker is, zijn linker oog niet open doen en door zijn rechter oog ziet hij een waas.  Soms kan hij mensen niet herkennen.  Hij kan amper de helft van de lobby zien.

191459-8caf4512-b540-11e3-995d-6099a80e173bEn het wordt nog straffer: verleden jaar werd hij door de vakbond “veiligheidsagent van het jaar” benoemd!

Da’s intussen verleden tijd.  Een dag vooraleer Obama de Russen in zijn speech onderuithaalde en stelde dat hij pas écht schrik had van een kernaanval op Manhattan, werd Abdul Basher betrapt toen hij tijdens zijn diensturen, rustig zat te slapen.  Oordeel zelf: met een zonnebril en quasi helemaal neergestrekt in een stoel ‘bewaakt’ hij de ‘No. 1 terror target” zuidelijke lobby.
Een personeelslid van de havenoverheid nam zaterdag met zijn gsm de foto om 02.45 a.m., zes dagen nadat een tiener uit New Jersey het klaar speelde langs een andere slapende veiligheidsagent op de 104de verdieping naar de toren te glippen.

Basher werd onmiddellijk ontslagen.  De immigrant uit Bangladesh bleef volhouden dat hij niet sliep, hij was slechts ‘zijn ogen aan het oefenen’.

NY-Post

 

2 gedachten over “Een vos die op de kippen past

  1. De echte verantwoordelijken die voor deze klucht moeten aangepakt worden zijn diegenen die dit element in het land hebben gehaald, en vervolgens hebben aangeworven voor een dergelijke functie. Op het eerste zicht is dit een klucht, maar als men er dieper op ingaat is het kenmerkend voor het verval van een maatschappij, die van binnenuit op alle mogelijke manieren wordt aangevreten. De in het artikel geciteerde veiligheidsagent maakt in feite deel uit van de 5de colonne en het paard van Troje en op het uur van de waarheid zullen de maskers afvallen en zal de ware aard naar boven komen. We moeten ons dan ook voorbereiden op de ene laffe dolkstaat in de rug na de andere.
    Een zaak mogen we echter niet vergeten : het bovenvermelde incident is geen toeval, maar maakt dan ook deel uit van een bewust gevoerde verrottingsstrategie.

    • Inderdaad Lovenaar. Wij hebben de moeite genomen e.e.a. na te gaan. De bewakingsfirma (iets in de aard van Securitas wou ik schrijven, maar dat zou een belediging voor Securitas zijn) werd in onderaanneming erbij gehaald door de Havenautoriteit. Die diende op zijn beurt quota te handhaven. Niemand heeft ooit nagegaan of de bewakingsagent in kwestie over de nodige opleiding beschikte, of hij geen gevaar vormde, of hij fysisch of psychisch in orde is. Gewoon zoals het politiek-correct hoort: bij elke aanwerving moeten er aantal ‘minderheden’ representatief aanwezig zijn. Al de rest is ondergeschikt.

Reacties zijn gesloten.