Een ‘Vlaamse subcultuur’…

verkiezing2014 N-VA_DV6Kan zich iemand daarbij iets voorstellen?  Een sub-terrorist?  Een sub-hijab?  Een sub-sharia?

https://i0.wp.com/pbs.twimg.com/media/Cpu5ZUAXYAAsDn6.jpg?resize=584%2C369&ssl=1

“De toekomst van de islam is als Vlaamse subcultuur.” Dat stelt Tomas Roggeman, voorzitter van Jong N-VA, in een opinie in deze krant. “Religieuze minderheden moeten deel worden van de Vlaamse cultuur.”

Voorwaarde is dat de Vlaamse identiteit zich verbreedt. “Het Vlaming zijn moet definitief worden onttrokken aan religie of aan etnie, in weerwil van wat Dyab Abou Jahjah (de Belgisch-Libanese opiniemaker, jvh) en de doorsnee Vlaams Belanger beweren. Wie hier gesocialiseerd is, Nederlands spreekt en ons gedeelde culturele fundament aanvaardt, is Vlaming.Het is belangrijk dat zij zich allen ook die Vlaamse identiteit eigen maken en zich daardoor deel verklaren van onze samenleving.”  Lees verder bij onze vrienden van De Morgen.

 

 

4 gedachten over “Een ‘Vlaamse subcultuur’…

 1. Weinig subtiel (overigs) slaagt dit specimen er in om de islamiet Abou Jaja in één zin te noemen met DE partij, opdracht geslaagd voor het bedrukt toiletpapier dat de Morgen is.
  Verder zal deze leiperd ongetwijfeld op felicitaties mogen rekenen van de gouwleider (of zoals ik hem graag heet “bendeleider”), heb niet de intentie over de rat De Wever Bart nog veel te pennen, heb op deze blog (lang geleden) en op andere fora reeds uitvoerig gepend over de bende nva en de opportunisten die daar deel van uitmaken.
  Enkel dit, de bende nva maakte in Eurabia HQ Brussel deel uit van het clubje waar de notoire pedofiel Cohen Bendit deel van uitmaakte, vrouwmens Brepoels zag daar indertijd geen probleem in en de bendeleider nog veel minder als ze maar wegbleef van de Vlaams Belang mandatarissen.
  In zijn opdracht drukte ze steeds op het knopje van meer islam(ieten) in het Avondland, meer centen naar de islam(iet) en absoluut geen tegenkanting voor “immigratie” (lees islamieten invasie) in onze Lage Landen.
  Wat de minkunkel Bourgeois Geert raaskalt en uitvoert… klem mijn kaken op elkaar.
  Theo Ranx Xerox Franken maak ik absoluut geen woorden aan vuil, naast het feit dat de redactie en (enkele gewaardeerde) reageerders brandhout maken van deze flapdrol heb ik ook over hem reeds genoeg “inkt verspild”.
  Zou die gelobotomiseerde Roggeman Tomas, wel weten dat een Vlaming lekker varkensvlees verkiest, soms nog eens naar de Kerk gaat en zijn kinderen de eerste en plechtige communie laat doen, betwijfel of deze leiperd wel weet wat dat is de Kerkelijke Gebruiken, ik zie aan die kop wat ik in de jaren tachtig zag toen de (nationaal) Socialistren de Kruisbeelden van de muren rukte.
  Naar de mestvaalt met dat kereltje en in zijn zog de bendeleider dan implodeert die groupuscule nva vanzelf want opportunisten en postjespakkers kiezen steeds eieren voor hun geld.
  Zou er graag terug een Engelse uitdrukking tegenaan gooien maar weet bij voorbaat dat het niet zou verschijnen…

  • Cohen Bendit heeft zijn lesje goed geleerd: je zult de Egyptenaren zo ophitsen dat een broeder tegenover een broeder en een vriend tegenover een vriend staat.

   En over subculturen gesproken: ik beveel je de Allgemeine Zeitung des Judentums aan. Als je op Google Allgemeine Zeitung des Judentums – Digitale Sammlungen intikt krijg je alle nummers. Je kan daar heeeel veel over hun psyche, zeden en aanverwanten te weten komen, en niet door anderen geschreven maar door hen zelf. In nr. 45 van het jaar 1907 lees je bijvoorbeeld: der Talmud charakterisiert die jüdische Psyche ebenso scharf wie treffend.

 2. Kort en bondig: zot zijn doet geen zeer. Gelukkig maar, want anders zou deze jonge dwaas nogal afzien.

 3. Een goede volgeling van De Wever, zijn toekomst binnen de NBA is verzekerd.

Reacties zijn gesloten.