“Opstandsbeweging”, synoniem voor “verwarde eenzaten”?

Of zijn er “rebellen”, “vrijheidsstrijders”, “gematigde moslims”… actief in het Land van de Glimlach?

HLN schreef voorzichtig: “Volgens de politie zijn de bomaanslagen mogelijk het werk van tegenstanders van de door de militaire junta opgestelde grondwet, die vorige week via een referendum werd goedgekeurd. Politiebaas Chaktip Chaijinda denkt dat de aanslagen niets met de gewapende opstand in het land te maken. In het zuiden van Thailand komen immers regelmatig bomaanslagen voor. Sinds 2004 is in het land een opstandsbeweging actief die een onafhankelijke staat wil in de drie zuidelijke provincies, waar voornamelijk moslims leven.”

Onze poco media hebben het over een moslim minderheid in Thailand die zoals overal in de EU hun rechten opeist.  “Rechten”, zoals in de sharia wetgeving.  En ze gaan ver, heel ver om hun doel te bereiken.  Meer bij The Thailand Jihad (niet voor gevoelige zielen).

Thailand is vandaag een boeddhistisch land, omgeven door islamitische buren zoals Maleisië en Indonesië.  Thailand is dit dankzij de vergeten strijd van de Siamese (Thai) koningen tegen de moslim jihadisten, die Zuid-Oost Azië vanaf de 13de eeuw innamen.  Zoals Thailand waren ook de Maleisische en Indonesische volkeren overwegend hindoe’s en boeddhisten tot de islam invasie hen bekeerde.

De Thaise boeddisten moesten hun morele scrupules die hun geloof hen oplegde – geen geweld – terzijde schuiven om te kunnen overleven.  Zij gingen in een tegenoffensief tegen de moslim jihadi’s die in de 17de eeuw hun land binnenstroomden.  Tot ze in de 21ste eeuw geconfronteerd werden met het poco gelul – geen geweld – met als resultaat dat ze door moslims vanuit Maleisië aangevallen werden vanaf de tachtiger jaren met een piek na 9/11.  Het Land van de Glimlach, een boeddistisch eiland in een islamitische oceaan.  Lees meer in het Engels bij History of Jihad…

 

4 gedachten over ““Opstandsbeweging”, synoniem voor “verwarde eenzaten”?

 1. Het bhoedisme is een tolerante godsdienst . Geloof je , OK , geloof je niet , even goede vrienden Dat is juist hun zwak punt , ze zijn verdraagzaam zoals het westen . Je ziet in Thailand ook moskeeen , je ziet , waar ik woon soms , maar heel zelden , hoofddoeken. Ze laten het vergif binnensluipen langzaam maar zeker , ze misbruiken de tolerantie van een vredelievend volk , inderdaad sedert 2004 is het regelmatig koekenbak in het zuiden . Overal ter wereld waar ze zich nestelen is er miserie. Ze zijn zoals de koekoek vogel , bouwen zelf geen nest ,want daar zijn ze te lomp en te lui voor.
  Ze gooien de originele vogeltjes eruit en laten zich voeden door de Mutti . Vooral in het westen willen ze dat maar niet snappen. Achterlijk en geweldadig ras , Achterlijke godsdienst ! Behoudens uitzonderingen allemaal achterlijken en gevaarlijke fanatieke idioten

  • U spreekt over uitzonderingen. Volgens mij zijn er geen uitzonderingen ze zijn allemaal dezelfden, ze deugen niet, geen enen.

 2. Je moet wel achterlijk zijn om in een idiotie als de islam te geloven. Als we niet op onze tellen passen, wacht ons eenzelfde lot als elders. Met idioten/gevaarlijke gekken valt nu eenmaal niet te praten, en al zeker niet met dit soort fanatiekelingen met het IQ van een doorsnee schaap.

  En van lolbroeken die de iftar mee gaan vieren met dit explosieve volkje uit misplaatste geïnteresseerdheid, zoals boer zwa, valt geen soelaas te verwachten. De man weet totaal niets af van de islam, noch van de booslims, en dat is een gevaarlijke cocktail. Indien wel, dan is hij een misdadiger.

  Ze zitten met miljoenen binnen Europa, de verraderlijke veroveraars van ons vrije westen, en ze hebben er schrik van, onze laffe leiders, dat is het probleem. En angst is altijd een slechte raadgever. Als struisvogels met hun kop in het zand, in de ijdele hoop dat de storm overwaait.

  • Beste Geronimo,
   Zij met hun “kop in het zand” wij met onze kop van onze romp. Het tij moet dringend keren. En dat doen we inderdaad niet op de wijze van Boerswa.

Reacties zijn gesloten.