Een verhaaltje voor het slapen gaan

U kent of herinnert zich het gebruik: vijf minuutjes lezen aan het bedje van je kind. Samen genieten en weten dat deze kostbare tijd nooit meer terug komt. Enkele minuten dichtbij je kind dat veel te snel groot zal worden…

We moesten daaraan terugdenken toen we vernamen dat er – in de VSA – een boek gepubliceerd werd om de peuter, de kleuter, voor te bereiden op een nieuwe wereld, een wereld waarin een kind een wegwerpproduct is. We hebben het over het boek What’s an Abortion, Anyway? (‘Wat stelt een abortus eigenlijk voor?’). Het is uitgebracht door twee queer abortus-instructeurs/instructrices (?) of -‘doula’s’. De illustratrice – Mar – gebruikt “zij/hen” voornaamwoorden en identificeert zich als “bruine genderqueer,” terwijl de schrijfster, Carly Manes, meer dan tweeduizend vrouwen geholpen heeft om een abortus te ondergaan. Het boek is bedoeld om abortus bij kinderen, die nog niet zo heel lang geleden aan de abortusrage ontsnapt zijn, samen met de keuze van geslachtenalfabet bekend en aanvaardbaar te maken. Mama en papa bestaan niet meer. Ze zijn geslachtloze ouders geworden.

Bij de reclame van het boek kan u het volgende vernemen:

“We believe in building a world for kids and adults where abortion is normalized as another outcome of pregnancy just like miscarriage and birth…”

“Wij geloven in de schepping van een wereld voor kinderen en volwassenen waar abortus gezien wordt als een ander einde van een zwangerschap, zoals een miskraam of een bevalling…”

Het boek zou moeten te vinden zijn in bibliotheken en daar waar jonge kinderen verblijven. In peuter-, kleutertuinen, lagere scholen?

En ja, hoor, zelfs een feestje mag niet ontbreken. Het Amerikaanse babyshower – de feestelijke viering van een zwangerschap – heeft een concurrent, dat de abortus viert met taart, hapjes, alcohol en dans. Zonder kadootjes voor het kindje, dat niet mocht leven.

Kinderboek verheerlijkt het doden van ongeboren… | Stirezo Pro Life

Neem nota van de woke-taal: vrouwen worden “people”… mensen. Zwanger zijn wordt “growing a pregnancy”, de groei van een zwangerschap. Een abortus wordt een “special procedure to remove the pregnancy”… een speciale procedure om de zwangerschap te verwijderen. Ze gebruiken dezelfde terminologie als op de gebruiksaanwijzing van een vernietigingsmiddel van houtaantastende insecten of zwammen.

Een verhaaltje voor het slapen gaan of een wakkere nachtmerrie???

https://www.scarleteen.com/article/politics_pregnancy_and_parenting_sexual_health_etc_read/whats_an_abortion_anyway_an

2 gedachten over “Een verhaaltje voor het slapen gaan

  1. Inderdaad Jean. De onmenselijkheid word ons tegenwoordig met de paplepel in gegeven. Moeder waarom leven wij ?

Reacties zijn gesloten.