4 gedachten over “Een slechte Amerikaanse televisiereeks…

 1. Dat de NVA hier nu de gevangene is van Uplace , zal ze te danken hebben aan de overlopers uit de VLD en CD-V die ook betrokken waar bij het afsluiten van het contract met Uplace.
  De vraag is :”Waarom zijn de overlopers naar de NVA gegaan?”.
  Zag men de bui toen al hangen… en was het de bedoeling om via dit overlopen de NVA monddood te maken..en als enige te doen opdraaien voor de negatieve reacties waarbij de CD&V en de VLD nu plotseling de “kazak draaien” en hun handen in onschuld wassen!!
  (=wetende dat het contract zo gebetonneerd is, dat het alleen met het betalen van een zware schadevergoeding kan verbroken worden, en op het ogenblik dat de Vlaamse regering een begrotingstekort heeft van 700 milj. euro!!).
  Uplace is dan ook een van de grootste “beerputten” waarmee Vlaanderen wordt en werd geconfronteerd!!
  Ja Bartje De Wever… het is gevaarlijk kersen eten met “hoge heren”..!!

 2. Door de man zo op te hemelen bewijst Qureshi dat ELKE willekeurige moslim, hoe vriendelijk en geintegreerd ook, kan radicaliseren. Iets om zeer ongerust over te worden, maar niet zo in Engeland, Duitsland, Scandinavie of NL, waar het motto blijft: hoe meer moslims hoe beter. Het leven wordt er boeiend door. De ongemakken moeten we erbij nemen.

Reacties zijn gesloten.