3 gedachten over “Duitsers steken de draak met Varoufakis

 1. Eens te meer een gemiste kans om dieper in te gaan op de grond van de zaak, namelijk wie er achter Varoufakis schuil gaat. Zie bruggetje, waaruit blijkt dat het o.a. Georges Soros is die er aan de touwtjes trekt.
  https://birdflu666.wordpress.com/2015/01/29/does-soros-control-syriza-new-greek-finance-minister-looks-like-controlled-opposition/
  Angela Merkel en konsoorten zijn ten andere ook in dienst van dezelfde machten waar Georges Soros een bevoorrecht handlanger van is.
  http://www.currentconcerns.ch/index.php?id=1039
  Als” IM Erika” zal ze een gemakkelijke prooi zijn om te gebruiken.(afgezien van het feit dat er al van nature niet veel tegenstand zal geweest zijn).
  Als Griekenland nu voor de zoveelste maal aan de rand van de afgrond staat, dan is dit enkel en alleen te wijten aan het griekse klootjesvolk dat hier voor al die jaren
  heeft gestemd.(zoals ten andere elders ook gebeurt).
  Als ze dan toch elders schuldigen moeten zoeken en vinden, dan zijn deze enkel te vinden bij de Turken, die verantwoordelijk zijn voor een eeuwenlange bezetting.
  Het is in deze bezetting dat men de oorzaken van de huidige griekse volksaard moet gaan zoeken.
  De “elites” in Duitsland verraden evengoed het volk.. Merkel is dus niet bezig met het redden van de Duitse belangen maar wel met deze van NWO, waarbij de Duitse spaarder en belastingbetaler evenzeer worden geplunderd. (=zoals in Vlaanderen ook al een eeuwigheid gebeurt).
  Met de voormelde video kan er dan ook eens gelachen worden, maar in feite is het een verraderlijk manoeuvre om de aandacht af te leiden van de achtergronden van deze EUSSR crisis, de zoveelste in de rij, en waarbij elke dag het toppunt van leugens en bedrog wordt overtroffen.
  In bijlage een bruggetje naar de webstek van Zero Hedge :
  http://www.zerohedge.com/news/2015-02-20/330-billion-reasons-why-grexit-can-was-kicked-down-road
  met de lijst van de schuldeisers van Griekenland met de respectievelijke nominale bedragen en de verhouding van deze schulden tot het BBP uitgedrukt in percenten.
  België staat er tussen met meer dan 12 miljard euro!!!(=bijna 500 miljard oude belgische franken).
  Ondertussen moeten wij hier besparen en meer belastingen betalen om het profitariaat elders en dan vooral in de zuiderse landen in leven te houden en waar Wallonië en Brussel ook de facto deel van uitmaken.
  Met wat valt er hier dan te lachen!!!

  • De Bundesrepublikaner zouden ook met zichzelf eens de spot moeten drijven, voor al datgene wat ze gedwee ondergaan als er geld te pakken valt.
   Begin 1929 verkocht de Hertog van Braunschweig, Georg, de Welfenschatz, 82 relieken goudsmeedwerk aan joodse kunsthandelaars voor 7,5 miljoen Reichsmark. Hij had geldgebrek. Die verkochten tot 1932, 40 stukken door voor 1,5 miljoen Reichsmark. aan kunstverzamelaars in de USA. Intussen had men in Amerika de Zwarte Vrijdag waarbij de beurs ineenzakte en de waarde van het geld, huizen, kunst enz. een flinke knauw kregen. Bij gebrek aan verdere belangstelling verkochten ze uiteindelijk de resterende 42 stukken aan de Staat Pruissen voor 4,5 miljoen Reichsmarken, Pruissen gaf de stukken een onderkomen in de dom van Braunschweig waar het publiek de schat kon bewonderen. Kunst kopen en verkopen houdt ook zonder een zwarte vrijdag nu eenmaal risico’ s in en de kunsthandelaars leden dus verlies.
   Nu hebben de erven Rosenberg daar iets op gevonden en beschuldigen de BRD, voor de rechtbank in New York, van ‘Roofkunst’, de Rosenbergs zouden door de stoute nazi’ s gedwongen geweest zijn om de stukken beneden de prijs te verkopen. Ze eisen de geleden schade, de meerwaarde en de intresten op die meerwaarde.
   Mochten ze winnen hangt de BRD een behoorlijke miljarden som boven het hoofd.

Reacties zijn gesloten.