Een moordenaar mag niet beledigd worden

De man, die vanop zijn balkon de ‘amokloper’ op het dak van het winkelcentrum in München toebrulde en uitschold, wordt vervolgd wegens belediging. (In een vorige reactie van Lovenaar werd dit al aangekaart.)

Hij heeft de verwarde, misbegrepen ‘jongere’ immers beledigd nà zijn ‘amokdaad’ en niet tevoren om de ‘amokdaad’ te verhinderen.  Bijgevolg maakt hij zich schuldig aan belediging van een dode en dat is strafbaar.  Bovendien gooide hij een fles in diens richting; volgens onze redactie kan er eventueel ook verboden wapendracht en poging tot moord bijkomen.  Dat de ‘jongere’ naar hem schoot, kan waarschijnlijk als wettige zelfverdediging gelden.

In dem dazugehörigen Paragrafen 189 des Strafgesetzbuches heißt es: “Wer das Andenken eines Verstorbenen verunglimpft, wird mit Freiheitsstrafe bis zu zwei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft”.

Het openbaar ministerie onderzoekt dit ernstig geval van racisme.  Misschien kan Wouter Van Bellingen als ervaringsdeskundige geconsulteerd worden?

Huffington Post

 

 

 

4 gedachten over “Een moordenaar mag niet beledigd worden

 1. De stoute ! Wie doet zoiets , een ziekelijke verwarde jongen in volle actie
  “beledigen” dat was vast geen Gutmensch of een groen , rode suikerstok. Dan durft die nog met een fiets gooien , begrijpelijk dat die jongeman op hem begon te schieten . Hij had moeten roepen ” met tranen in de ogen ” In naam van Mutti
  Merkel hou toch op jongeman ” ….. weer stemmenwinst voor rechts

 2. In de media draait intussen de strijd tegen het “racisme”(sic) op volle toeren.
  Het zal een kwestie zijn, van desnoods gratis overuren te kloppen door de linkse en loge mafia’s. (vakantie of niet)..
  Alle partijen(met uitz. van het VB) overtreffen elkaar met de meest draconische
  voorstellen. (Stakhanov verzinkt erbij in het niet).
  We naderen dan ook stilaan het hoogtepunt in deze nooit geziene psychologische oorlogsvoering en intellectuele terreur tegen de tegenstanders van de NWO, de invasies, de terreur… en alles wat daar rond draait. Een prominente plaats wordt natuurlijk ingenomen door de “islam” , die het speerpunt is van de NWO in de strijd tegen onze westerse beschaving.
  Met 270 miljoen doden werpt de islam dan ook voldoende gewicht in de schaal, en er kan dan ook niet geduld worden dat er afbreuk gedaan wordt aan de doelmatigheid van dit wapen. Vandaar de reden om een tandje bij te steken.
  Het grootste gevaar bestaat immers in hoofde van de tegenstanders – boodschappers die drager zijn van vervelende waarheden.
  Alles wordt dan ook uit de kast gehaald.
  In Het Nieuwsblad van heden 04.08.2016 wordt een ganse bladzijde opgeofferd aan de dagboeken van Heinrich Himmler !!! Men voelt ze al komen. Alle baten helpen immers.
  Over wie er het Nazi regime aan de macht heeft gebracht en gefinancierd, wordt er wel zedig gezwegen. (idem over de terreur onder Lenin en Stalin).
  Dit geldt nog meer over een recent bericht over de ontsnapping van Hitler uit Berlijn.
  Een bericht dat gebaseerd is op FBI bronnen :
  http://beforeitsnews.com/alternative/2016/07/hitler-escaped-to-argentina-died-old-pictures-of-him-after-the-war-fbi-documents-dna-analysis-of-skull-pictures-of-his-house-3392406.html
  met citaat :
  “Hitler Escaped to Argentina & Died Old: Pictures of Him After the War, FBI Documents, DNA Analysis of Skull & Pictures of His House
  Saturday, July 30, 2016 6:03″”(=einde citaat).
  Ik verwijs naar de documenten en foto’s in de tekst.
  Als deze beweringen juist zijn,werpt dit een totaal ander licht op de achtergronden van WO II.
  Het probleem daarbij is echter dat dit “ander licht” niet bruikbaar is tegen de “racisten” en het bericht over de dagboeken van Himmler wel.
  We hebben hier dan ook een schoolvoorbeeld van de manipulatie van het verleden, cfr het motto van George Orwell :
  “‘He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past.'”(=einde citaat).

Reacties zijn gesloten.