Hoe zou het nog in Calais zijn?

Chauffeur in Calais bedreigd met kettingzaag en vrachtwagen in brand gestoken door migranten.

 

Afgelopen weekend is het voor de zoveelste keer tot gewelddadigheden gekomen…

 

Migranten gebruikten brandstof om een muur van vuur te maken om zo het verkeer te stoppen…

 

“Alsjeblieft doe iets! Er gaan zo doden vallen.  Onze chauffeurs worden elke avond bedreigd.”

Lees heel het artikel met foto’s bij Transport online

 

5 gedachten over “Hoe zou het nog in Calais zijn?

  1. “Alsjeblieft doe iets! Er gaan zo doden vallen. Onze chauffeurs worden elke avond bedreigd……Waarvoor dient het leger dan ?

  2. Kan zo’n vrachtwagen niet beter doorrijden dan? Een tientonner kan toch tegen wat brandende olie op de baan, denk ik dan…

    • Volgens wat wij van de geluidsband begrepen hebben is de vrachtwagen doorgereden (door het vuur) maar gestopt toen er ook een menselijke barricade opgericht werd.

  3. En zeggen dat het in Europa vol zit van dit crapuul. Het wordt de hoogste tijd dat de deportatie van dit crapuul naar hun landen van herkomst begint, en allemaal zonder uitzondering. Niet morgen, nee, liefst gisteren.

  4. Dergelijke praktijken illustreren de onwil & lafheid van het wettelijke en politieke gezag om op te treden. Het is kenmerkend voor de verrottingsstrategie die momenteel gevoerd wordt, en waar naar ik reeds verwees in een andere reactie.
    Het gaat hier dus niet om niet kunnen, maar wel om niet “willen”.
    Of anders gezegd =HOOGVERRAAD.
    Het enige wat nu nog van belang is, is de strijd tegen de boodschappers met de waarheid. Een waarheid die dan gecriminaliseerd wordt via het racisme.
    In Le Figaro waarschuwt Nicolas Baverez voor een burgeroorlog omdat de Franse overheid de controle heeft verloren.
    http://www.lefigaro.fr/vox/societe/2016/07/17/31003-20160717ARTFIG00221-changer-de-strategie-face-au-djihadisme.php
    met citaat :
    “LA CHRONIQUE DE NICOLAS BAVEREZ – La dynamique de la guerre civile doit être endiguée par la remise en ordre de marche de l’État régalien et le retour au respect de l’État de droit, écrit notre chroniqueur”(=einde citaat).
    Baverez telt dus op de Franse overheid om de dynamiek van de burgeroorlog te stoppen. Hij is hier dan ook meer dan naïef, het is immers de Franse overheid (met de machten die er achter schuil gaan) die het pad effent voor deze burgeroorlog, door de openbare ruimte over te laten aan het schuim van de straat.
    Het is echter een fenomeen dat zich in alle landen van de EUSSR voordoet.
    De funderingen van de ondergang van het Avondland worden dan ook elke dag nog versterkt.
    Als er bovendien al een bovenmenselijk probleem is om de juiste diagnose te stellen van de kanker, dan is de aanpak zelf van deze kanker, al meer dan hopeloos.

Reacties zijn gesloten.