“Een beetje onrustig in Parijs”…

“Heel blije Fransen, dat zien we”

Een VRT-journalist wordt aangevallen in Parijs, en toch blijft onze staatsomroep doen alsof er niets aan de hand is. Schakel de leugenpers uit en ga zélf op zoek naar uw informatie. Overal in Frankrijk zijn allochtonen aan het rellen, plunderen en vandaliseren. Deel dit filmpje zodat zo veel mogelijk mensen het verschil zien tussen wat de media ons proberen wijsmaken en de bittere realiteit.

Bij de alternatieve media kan men lezen en bekijken hoe ‘mensen met migratieachtergrond” en extreemlinkse demagogen de gelegenheid – de Franse overwinning van de wereldbeker voetbal – aangrijpen om het sowieso sinds weken ontkrachte land verder door anarchie en geweld te destabiliseren.

In Nantes werd een “jonge man” die op de loop ging voor een politiecontrole neergeschoten.  Met als resultaat zware rellen en straatgevechten.  Wat vele jaren “slechts” een probleem der voorsteden, der banlieus, genoemd werd is intussen gegroeid tot een fenomeen in quasi alle Franse steden.  Een probleem waarvoor de hautaine Macron geen oplossing weet.

De import uit de Derde Wereld maakt van het Westen de Derde Wereld:

Parijs:

https://twitter.com/twitter/statuses/1018565363976560641

Lyon:

https://twitter.com/twitter/statuses/1018778414516523008

Feest vieren, noemt men dit…

https://twitter.com/twitter/statuses/1018784370520461312

https://twitter.com/twitter/statuses/1018804121514729473

Dank, Ropie, zoals je kan zien hebben we de raad van Schild en Vrienden opgevolgd en zijn we zelf naar informatie op zoek gegaan.  Dit is slechts het topje van de ijsberg…

 

4 gedachten over ““Een beetje onrustig in Parijs”…

 1. Een beetje onrustig??wat dan als het heel onrustig zou zijn
  Misschien moeten ze dan de Eifeltoren afbreken?

 2. Brood en spelen dus,hoezo Macron is een populist en doet aan politieke recuperatie???Maar de pamperbende heeft het gevonden hoor:het is allemaal de schuld van de Russen,die verspreiden allemaal anti-moslims berichten????Toch volgens NRC handelsblad waar een pamperbelg aan het hoofd staat,zogenaamde *trollen*zouden die berichten versprieden,je moet er maar opkomen!!!!Het echte gevaar is reeds in ons midden,namelijk islam en de pamperbende kijkt nog steeds de andere kant op!!!
  https://www.hln.be/sport/voetbal/buitenlands-voetbal/wk-voetbal/uitzinnige-mensenmassa-ontvangt-les-bleus-in-parijs-zelfs-macron-bouwt-mee-een-feestje~ae3f397e/

 3. Redactie, de video van Schild & Vrienden die u van Facebook hebt overgenomen is door Facebook verwijderd. Schild & Vrienden deelt het volgende mee:
  “Ons filmpje over de allochtone rellen in Frankrijk werd zonet verwijderd door Facebook na een klacht van VRT. De belastingbetaler mag blijkbaar de staatspropaganda niet in vraag stellen. VRT is boos omdat bijna een miljoen burgers konden zien hoe we worden belogen met ons eigen belastingsgeld. Het filmpje kan nog steeds bekeken worden op Youtube en Twitter. Deel dit bericht om de censuur door onze staatsomroep tegen te gaan!”
  Hier is de zelfde video op YouTube:

Reacties zijn gesloten.