Duitsland: Migranten erin, Duitsers eruit

 • Hamburgse stadsambtenaren hebben gezegd dat als eigenaren van leegstaand vastgoed geweigerd hebben om hun eigendommen vrijwillig beschikbaar te stellen voor de stad, de stad zou hierdoor het recht moeten krijgen het af te dwingen.
 • De voorgestelde confiscatie van privé-land en gebouwen is een inbraak op het eigendomsrecht van de inwoners van Hamburg. Het komt neer op een onteigening door de staat en een “intimidatiewet” — André Trepoll, Christelijk Democratische Unie.
 • “Wanneer een eigendom in beslag is genomen… kan een rechtsgeding om de wettigheid ervan te bepalen alleen na de beslaglegging verlegd worden. Maar de accommodatie zou in ieder geval geslaagd zijn.” — Boris Palmer, burgemeester van Tübingen.
 • Ambtenaren in Noordrijn-Westfalen hebben een privé resort bemachtigd in Olpe om 400 migranten van onderdak te voorzien.
 • “Ik kan onmogelijk begrijpen hoe de stad mij zo kan behandelen. In mijn leven heb ik door veel pijn en verdriet heen moeten vechten en dan krijg ik nu vervolgens een ontruimingsbevel op mijn dak. Het voelt als een mes in mijn rug.” — Bettina Halbey, een 51-jarige verpleegster nadat haar verteld werd dat ze verzocht wordt haar appartement te verlaten en plaats te maken voor migranten.
 • De huisbaas krijgt €552 per opgevangen migrant. Door zoveel mogelijk migranten in zijn landgoed op te vangen, kan hij zelfs tot meer dan 2 miljoen euro in een jaar vangen van de overheid.
 • Aangezien migranten het zich niet kunnen veroorloven om nieuwbouwwoningen te huren… moeten er verhuizingen worden geïnitieerd… mensen met een hoger inkomen een duurdere woning voor zichzelf kopen of laten bouwen, zodat de goedkopere woningen voor de migranten vrij komen te staan.” — Het Berlijns Instituut voor Stedelijke Ontwikkeling, Woningbouw en Hypotheekbank.
 • “Wat ik heb gezien, was ongelofelijk: De oudere vrijwilliger tilde de tafel half op, keek de migrant aan en bewoog zijn hoofd vragend richting de migrant zodat hij hem een handje zou helpen. De migrant stond er eventjes en liep erna gewoon weg.”
 • Lees hier het volledige artikel van Soeren Kern bij het Gatestone Institute.

3 gedachten over “Duitsland: Migranten erin, Duitsers eruit

 1. Niet slecht. De duitsers gaan eindelijk leren wie het échte Herrenvolk is op deze wereld.

 2. Ik ben van mening dat de Vlaams Belang zijn opinie minimum één maand te vroeg aan Vlaanderen heeft bekend gemaakt. De dagdagelijkse actualiteit opent de ogen , zowel bij de politiek als de bij de MSM. Misschien had een actie begin november een betere respons gehad

  • Jij dacht toch niet dat het hiermee ophoudt? De vluchtelingen… ze hebben er nog enkele miljoenen in voorraad.

Reacties zijn gesloten.