Zou het? Kan het? Was hij…?

image“Ben je een christen?” zou de 26-jarige schutter Chris Harper-Mercer de slachtoffers van een hogeschool in Oregon gevraagd hebben.  Bij “ja” betekende dat meteen hun doodsvonnis.  Met een “neen” kwamen ze ervan af met een schot in de benen.
Obama stond daar weer triestig te geelogen op zijn podium.  We moeten van de wapens af, maar het Congres wil niet mee.  Bloeddorstige Republikeinen.  De godsdienst van de vrede werd niet vernoemd. Of Chris Harper-Mercer een verwarde eenzaat was wist Obama ook niet te vertellen.

 

 

 

2 gedachten over “Zou het? Kan het? Was hij…?

 1. De Amerikanen zitten in de val: wapens worden om de haverklap misbruikt, en niet alleen door de moordlustige politie, echter door de ten top gedreven multiculturele maatschappij voelen mensen zich zo onveilig dat ze niet zonder wapen willen leven. Dit is dus de samenleving die de VS ons willen opdringen. En niet vergeten: zij hebben 8x meer cellen als een normaal westers land. Acht maal.

 2. De zoveelste door de overheid georganiseerde “false flag” :
  Enkele bruggetjes :
  http://www.activistpost.com/2015/10/oregon-shooting-13-troubling-signs-of-potentially-yet-another-false-flag.html
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/10/guaranteed-false-flag-in-the-works-with-new-active-shooter-scenario-3222528.html
  http://theconspiracyzone.podcastpeople.com/posts/62542
  De feiten gebeurden ten andere in : “The school, Umpqua Community College, was, in fact, a gun-free campus. An archived copy of their student code of conduct shows:(=einde citaat)
  http://www.breitbart.com/big-government/2015/10/01/thinkprogress-fail-group-attacks-the-right-for-oregon-gun-free-zone-claim/
  Deze vuurwapenvrije zones zijn ook een constante bij al deze “aanslagen”!!
  Dergelijke aanslagen zullen blijven doorgaan tot de autochtone blanke bevolking van de VSA ontwapend is, want daar gaat het om.(en dus niet om het ontwapenen van misdadigers, terroristen, illegalen enz…)
  Het bloed was nog niet gestold, of Obama stond al klaar voor een strengere wapenwet(=lees ontwapening) :
  http://www.newsmax.com/Headline/gun-rights-Obama-Oregon-college-shooting/2015/10/01/id/694336/
  De vraag die steeds moet gesteld worden is al eeuwen dezelfde :
  “Cui Bono???”.

Reacties zijn gesloten.