Duidelijk toch: we moeten onze soevereiniteit opgeven.

Merkel wil dat ze onze soevereiniteit opgeven. Wat drijft haar?  Of beter: wie betaalt haar?  Welk postje wacht haar na het kanselierschap?

Is het toeval dat Soros dit weekend naar Brussel komt voor een onderonsje met de grote voorstander van een zo groot mogelijke rassenmengeling, Frans Timmermans?  Waarbij men zich ook de vraag kan stellen aan welke lokkertjes hij toegegeven heeft. (…)

De bronafbeelding bekijkenKomt Soros met een dikke portefeuille om de twijfelende landen omtrent het Zelfmoordverdrag met financieel-aantrekkelijke argumenten te overtuigen het alsnog goed te keuren?  Of – als dat niet lukt – met welke chantagemiddelen?  Hij heeft tenslotte bij herhaling beloofd “nationalisme” te zullen bestrijden.  (…)

Met een Merkeliaans-typische drogredenering, zijn wij volgens Merkel niet meer “het volk”.  Het volk dat zijn de mensen die in het land leven, gewenst of ongewenst, legaal of illegaal, brave belastingbetalers of criminelen, resp. terroristen.  “Globalisme is het doel. Samen met de VN en de EU.  Compromissen sluiten is de nieuwe bijbel koran.  Want pas dan kunnen onze eigen belangen het beste gediend worden.”

Naties hebben niets meer te zeggen.  De VN en EU hebben onze zaakjes overgenomen.

Tijdens een Saar- CDU-partijdag toonde ze zich bezorgd om het toenemende nationalisme met de verwijzing naar de erfzonde “Hebben we dan niets geleerd uit het verleden?”.  Vrhstdt deelt trouwens Merkels bezorgdheid: zie video.