Dubai, waar je toekomstige echtgenoot op je wacht

Hoe krankzinnig de sharia is, wordt door een voorbeeld uit Dubai geschetst.
Een Oostenrijkse toeriste werd verkracht en nu moet ze, volgens plaatselijke juristen, best met haar verkrachter trouwen.  Als ze dat niet doet, dan wacht haar de gevangenis.  Ze mag dan rekenen op een klacht wegens buitenechtelijke sex.  Ze kreeg een uitreisverbod; haar paspoort moest ze afgeven.  Het slachtoffer werd dader.

Volgens de FAZ gebeurde het volgende:
De jonge vrouw maakte in een hotelbar kennis met een man, de zoon van een politiefunctionaris.  Ze besloten samen naar een ander feestje te gaan in zijn auto.  Vervolgens werd ze in de wagen verkracht.  Ze is uit de wagen gesprongen en heeft om hulp geroepen.  Hotelgasten hebben de politie verwittigd.  Een positieve alcoholtest bewees dat ze gedronken had.

Volgens de Kurier vermoedt‘ de politie dat de jonge vrouw hem sex tegen geld aangeboden had.  Een eerder onwaarschijnlijk vermoeden vermits zij in Oostenrijk een vaste baan had en samen met vriendinnen tijdens de eindejaarsfeesten een vakantie in een vijf sterrenhotel in Dubai geboekt had.

Old dubai 2 50s

Parelvissers 1950

Wie een zo groot vakantiebudget heeft om tijdens de feestdagen naar Dubai te trekken en daar  in een vijfsterrenhotel te verblijven, zou toch over meer verstand moeten beschikken.  Maar dat sluit niet uit dat alle reclame voor het prachtland Dubai met een behoorlijke dosis argwaan en realiteitszin moet verteerd worden.  Ons zullen ze daar beslist nooit zien.  De meest futuristische bouwwerken, de meest decadente luxe kan ons niet overtuigen.  Integendeel, ze zijn daar en elders in de grote zandbak rond de Perzische Golf nog geen meter opgeschoven op de evolutieladder.

GulfNews

7 gedachten over “Dubai, waar je toekomstige echtgenoot op je wacht

 1. Als je daar weg blijft, heb je dit niet voor… en wie niet wil horen die moet maar voelen.
  Inderdaad , als je een dergelijk vakantiebudget hebt dan zijn er andere interessantere bestemmingen, dan een “islamparadijs”, zeker als alleen reizende vrouw.. of alleen met vrouwen!! Dit is in die landen vragen om problemen. Als “dhimmi” wordt ze immers aanzien als loslopend wild klaar om “gepakt” te worden, wat dan ook gebeurd is.
  Als ze dit niet wist, is ze een idiote.. als ze het wel wist, dan kan er alleen maar uit afgeleid worden dat ze op zoek was naar “een multiculturele ervaring met een echte man(=lees moslim)..!!!.”. Ze mogen haar daar gerust nog wat houden..
  Het zal een goede les zijn voor al de geobsedeerden van de multiculturele en islamitische puinhopen.

 2. Wie in godsnaam gaat er nu op vacantie in een van die prachtlanden waar ze alleen geld hebben maar geen beschaving , enkel janetten zouden daar volkomen veilig zijn. Homo’ bestaan niet in die landen . Een Oostenrijkse boven dien nog vermoedelijk een ongelovige dat is loslopend wild.

 3. Hahaha, de seks viel tegen en dan maar een klacht indienen, het lijkt wel Belgie…

 4. Vandaag in hln: 42-jarige Antwerpenaar zat één jaar onschuldig in de cel nadat vrouw die hem beschuldigde van jarenlang sexueel misbruik nog maagd bleek te zijn…

 5. Ek voel jammer vir die Oostenrykse dame, maar ek het nuus vir alle Westerse dames: As jy veilig wil wees, bly weg van Swartes, bly weg van Arabiere, en bly weg van Moslems! Bly weg van swart Afrikalande, bly weg van Arabiese lande, en bly weg van Moslemlande.
  Wanneer jy in Suid-Afrika of Namibië reis, sorg dat jy tussen blankes bly, en reis verkieslik in ‘n groep. Nooit alleen nie! “Wie nie wil hoor nie, moet voel!”

Reacties zijn gesloten.