Driewerf hoera!

Driewerf hoera! | Verjaardag, Teksten
  1. Trump kruipt in het stof!
  2. We worden gevaccineerd!
  3. Prachtige kans om de Vlaamse oppositiepartijen slagen onder de gordel te geven!

Gisteren naar de tv gekeken? Vastgesteld hoe de oppositiepartijen aan de rechter kant van het Vivaldifirmament – zowel N-VA als Vlaams Belang – spitsroeden moesten lopen in de zgn. politieke “duidingsprogramma’s”? Met de onderhuidse beschuldiging van de premier in het parlement dat een bestorming van “onze” democratische instellingen er ook zit aan te komen als de zgn. Vlaamse “Trumpisten” hun “opruiende boodschap” mogen blijven verspreiden? Open doekje voor communist PVDA-er Mertens, die stelt dat ze, de Trumpisten, zelfs zitten tot in “ons” parlement. Als er nu iemand is, die zijn mond met zeep moet wassen, na het uitspreken van het woord “despoot” i.v.m. rechtse partijen, dan is het wel een aanhanger van o.a. Mao of Stalin… Zelfs Rutte mocht nog eens aanschuiven om mee te genieten…Het scheelde niet veel of de “moderator” gaf een tournée generale.

Vaccinatie: Ten allen prijze. Wie zich eraan wil onttrekken kan dat, màg dat, maar zal bepaalde geneugten van de samenleving dan moeten afschrijven. Zoals op vakantie gaan. Of zoals bij grote bedrijven gaan werken. Of andere bezigheden waarbij men een vaccinatiepas zal moeten tonen. Er zijn nu al werkgevers die onomwonden stellen dat ze – zodra hun personeel kàn ingeënt worden – dit zullen verplicht opleggen, zo niet: ontslag. Een vaccinatiepas wordt dan het nieuwe bewijs van goed gedrag en zeden. Een verantwoordelijkheidsdiploma. Volgens crematiedeskundige prof. Frank VDB is “het rijk van de vrijheid in zicht”. U bent gewaarschuwd. Als de vos de passie preekt…

Het is nu – in dit land dat het mijne niet is – niet aan de orde. Nog niet. Ieder is baas over zijn eigen lichaam. En bovendien staat het iedereen vrij zich vrijwillig uit de samenleving terug te trekken. Men moet er wel rekening mee houden dat men de maatschappij niet kan belasten met een extravagante levensinstelling. De tijd dat men eieren naar de Arme Klaren ging brengen is definitief voorbij.

We willen de roes van de virologen, het Vivaldifeestcomité en van de poco pers toch even doorbreken met onderstaande nieuwsbrief van een ander comité, dat van de Bezorgde Ouders. In deze brief zetten ze alles nog eens op een rijtje. Zeer aan te bevelen literatuur, niet alleen voor bezorgde “ouders”.

De media zien een terugkeren naar normaal enkel mogelijk als zoveel mogelijk mensen gevaccineerd worden tegen COVID-19. We krijgen veel lofbetuigingen over de verschillende nieuwe vaccins in omloop. Maar de kritische stemmen worden niet gehoord. We willen enkele ethische aspecten verbonden aan het nieuwe coronavaccin belichten in deze nieuwsbrief. Zoals: Is het gebruik van cellen van geaborteerde foetussen ethisch verantwoord? Is het gebruik van mRNA vaccins genetische manipulatie? Waarom gebruikt men nanotechnologie, of wil men nanotechnologie gebruiken? Komt onze privacy niet in gevaar? Is er voldoende getest op mogelijke bijwerkingen van de nieuwe mRNA vaccins? We hebben de voornaamste bezwaren voor u bondig op een rij gezet, zo kan u uw eigen mening vormen. Lees verder…