Door hun schuld…

Ter herinnering deze bevestigingen van VSA inmenging met het doel onafhankelijke landen te dwingen aan de VSA-leiband te lopen. Getuigenissen van o.a. Hilary Clinton, Michael Flynn, Martin Dempsey, Joe Biden, Barack Obama dat de VSA & knuffel-bondgenoten alle terroristische bewegingen en milities in Syrië en Irak financierden en bewapenden.

U kan de ondertiteling, vertaling en uitgeschreven tekst via de icoontjes onderaan inschakelen.

We halen er eentje uit van Michael Flynn:

Reporter: In 2012 zegde uw agentschap (… DIA, Defence Intelligence Agency… militaire inlichtingendienst) dat de salafisten, het Moslmbroederschap en al-Qaeda in Irak de belangrijkste strijdkrachten waren die de opstand in Syrië aanwakkerden. In 2012 hielp de VSA hen aan wapens. Waarom hebt u dat niet tegen gehouden als u de opgang van “…”?

Michael Flynn: “Het is niet aan mij – het is mijn taak niet – mijn taak was ervoor te zorgen dat de accuraatheid van onze inlichtingendienst zo goed was als maar kon.”

Reporter: “Dus uw dienst keek weg…”

Michael Flynn: “Het ging niet om wegkijken. Het was een beslissing; een gewilde beslissing…”

Reporter: “Een gewilde beslissing om opstandelingen te ondersteunen met salafisten die deden wat ze deden?…”

En de volgende president van de VSA wast zijn handen in onschuld. Niet de VSA maar wel de Arabische wereld, zij wilden Assad weg. Hij geeft wel toe dat al-Nusra, al-Qaeda en buitenlandse extremistische djihadisten daardoor alle middelen kregen om – dik tegen de zin van de VSA – Syrië op stelten te zetten.

Maar de VSA zaten niet fout, zegt hij, want anders had Assad ervan geprofiteerd en het doel van de VSA was uiteindelijk de terroristen de wacht aan te zeggen… We zien wat er gebeurde in noord-Syrië. De VSA pakten daar hun biezen, lieten Erdogan toe de Koerden te verdrijven en trokken zuidwaarts om “de olie te beschermen”.

In de bovenste video kan u ook enkele politiek-incorrecte vaststellingen vernemen over hoe Assad als een kamikazepiloot – telkens zijn leger met behulp van Rusland – overwinningen boekt, dan plotseling zijn eigen ruiten ingooit door over te gaan tot gifgasaanvallen op zijn eigen volk…