“Dit is iets met groeipotentieel.”

Paul Cliteur:

‘Westerse leiders durven juiste diagnose over moslimterrorisme niet te stellen’

‘Het is tijd om te strijden; de democratie is het waard om verdedigd te worden’

‘De Amerikaanse president Barack Obama had al moeite om het geweld terrorisme te noemen – gelukkig doet hij dat nu wel. Dat terrorisme wordt veroorzaakt door de radicale islam, een term die Obama en Hillary Clinton weigeren te gebruiken.

Obama spreekt van “violent extremism” en Clinton noemde IS “neither islamic nor a state”.

Dat is hetzelfde als aan de dokter vragen: “Wat heb ik?” En dat hij dan antwoordt: “Laten we het daar niet over hebben, we gaan er gewoon flink tegenaan!”’

Moslimterroristen zeggen zelf dat de radicale islam hun belangrijkste drijfveer is. Waarom doen onze politici daar zelfs deze bloedige zomer dan zo ingewikkeld over, vraagt rechtsfilosoof Paul Cliteur zich af. ‘Als een staat zijn burgers niet kan beschermen, heeft die staat gefaald.’

Lees verder bij FD.nl…

 

4 gedachten over ““Dit is iets met groeipotentieel.”

 1. De reden dat Odrama en Billary het woord terrorisme nu wel gebruiken heeft te maken met stemmen ronselen. De reden dat ze het woord islam niet in de mond nemen heeft uiteraard ook te maken met stemmen ronselen. Gesproken van een mes dat langs 2 kanten snijdt. 🙁

 2. Jammer dat ik niet verder kan lezen, ik haat cookies en geef dus nooit toestemming.
  Kan het artikel gelezen worden via een ander kanaal?

  • Vermoeden van niet. Hebben het even via andere nieuwskanalen geprobeerd, maar die verwijzen – verplicht wegens mogelijke schending van auteursrecht – door naar de bron.

 3. Paul Cliteur heeft het blijkbaar ook (nog) niet begrepen.
  Het is het westen, met dan vooral geheime diensten, dat op alle mogelijke manier steun verleent aan deze terroristen.(In Afrika, Midden-Oosten en ook in de EUSSR).
  Het zijn diegenen die in Wasghinton,Londen, Parijs, Berlijn , Brussel(EUSSR) e.a. de werkelijke macht in handen hebben, die dit islamitisch leger hebben geïmporteerd, en op alle mogelijke manieren beschermen.
  Op de blog van Willy Van Damme blog, staan er heel wat analyses in het Nederlands, ik ben wel niet met alles akkoord, maar dat doet er niet toe.
  De artikelen over het Midden Oosten geven echter een voldoende beeld om wat klaar te kunnen zien, in de meer dan smerige rol van het Westen.
  De respectievelijke staten zijn helemaal niet geïnteresseerd in het beschermen van hun burgers, wel integendeel, deze staten voeren er openlijk oorlog tegen.
  Paul heeft blijkbaar nog nooit gehoord van de NWO en het Coudenhove Kalergi plan.
  Het probleem is dus niet de islam, zelfs niet de radicale, voor zover men bij de islam nog kan spreken van radicalere vormen, maar wel de verraders en hun zetbazen die samenzweren tegen onze westerse beschaving.
  Een bron over de achtergronden :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-07-16/surging-intercommunity-confrontations-france-mean-civil-war-inevitable
  met citaat :
  “In France, the global elites made a choice. They decided that the “bad” voters in France were unreasonable people too stupid to see the beauties of a society open to people who often who do not want to assimilate, who want you to assimilate to them, and who threaten to kill you if you do not. The elite took the side against their own old and poor because those people did not want to vote for them any longer. They also made a choice not to fight Islamism because Muslims vote collectively for this global elite.(=einde citaat).
  Het voormelde citaat is van toepassing op gans West-Europa!!
  Wat de terreur in de EUSSR betreft, gaat het bovendien om “false flags” waarbij men een onderscheid moet maken tussen de uitvoerders en de organisatoren.
  Een terreur waarbij alle regering van de landen in de EUSSR op zijn minst passief mededader zijn.
  En dan de dooddoener van de eeuw :”Het is tijd om te strijden…!!!”.
  We hebben kunnen zien wat er van de “strijd..” nog overblijft na enkele pittige commentaren op de webstek van de Vlaamse Verdedigings Liga !!!
  Dan het citaat :
  “Westerse leiders durven juiste diagnose over moslimterrorisme niet te stellen’”
  Van verraders mag men niet verwachten dat ze de waarheid gaan spreken over hun verraad en sabotage!!!
  Van een rechtsfilosoof, mag men dit wel verwachten!!
  De Paul doet hier dan ook een bovenmenselijke inspanning om toch maar niet te moeten door te dringen tot de essentie van de ganse problematiek, en dat is de “samenzwering” tegen onze westerse beschaving.

Reacties zijn gesloten.