Dit is geen grap

Antwerpen voorbeeldstad  radicalisering

 “Onze hulpverlening en de politiediensten moeten bijvoorbeeld gekleurder worden”, zegt minister Liesbeth Homans (N-VA). “Die zijn nog steeds te ‘Vlaams’.”

Antwerpen zal worden opgevoerd als een van de voorbeeldsteden op de jaarlijkse top rond radicalisering van het hoog aangeschreven Institute for Strategic Dialogue.
Het Britse Institute for Strategic Dialogue brengt alle kennis rond extremisme en radicalisering samen en tracht die beschikbaar te stellen voor grote steden die geconfronteerd worden met de problematiek.

De jaarlijkse top wordt gehouden op 11 mei in het Turkse Antalya en daar zal Antwerpen worden gepresenteerd als een van de voorbeeldsteden.  Lees meer…

Sinds 22 maart kan niet ontkend worden dat de vooropgestelde ‘handreiking‘ en het ‘ingrijpen‘ van Bart De Wever niet veel heeft geholpen.  Dus nu gaat de N-VA het anders aanpakken: méér pigmentering bij de politie en hulpdiensten.  Over de benoeming van gekleurde rechters werd voorlopig nog gezwegen.

Benieuwd hoe ‘Vlaams’ de N-VA zich weer zal opstellen bij de volgende verkiezingen.

 

 

 

8 gedachten over “Dit is geen grap

 1. Het begon in alle stilte met hier en daar een Marokkaanse gastarbeider die luisterde naar de naam Mohamed …nu hoort ge niks anders !

 2. Zo’n vijftal jaren geleden kwam ik in een jongeren centrum in de wijk St Andries. (naam vergeten) Het gebouw was ter beschikking gesteld (en gesponsord) door de stad om hang jongeren van de straat te houden. In de computerzaal had een Afghaanse asielzoeker, die ongeduldig wachtte op de overkomst van vrouw en kinderen, de Antwerpse skyline over de ganse muur geschilderd. Ik telde toen 8 minaretten, de kathedraal verdween in het niets.
  Heb toen Filip ingelicht. Weet niet of die skyline intussen verdwenen is.

 3. Liesbeth Homans: “hulpverlening en de politiediensten moeten bijvoorbeeld gekleurder worden, die zijn nog steeds te Vlaams”.
  Zou het geen tijd worden en logischer zijn dat de ‘gekleurden’ wat ‘Vlaamser’ werden?

  • Dit is een valse berichtgeving. Het NV-A secretariaat heeft mij bevestigd dat Mw Homans deze uitspraak niet heeft gedaan. Hoe dit zo maar schaamteloos kan gepubliceerd worden? Ik vind dit zeer grof en schadelijk voor het imago van Mw Homans!

 4. Naast de kwestie, en Homans moet haar licht eens gaan steken daar waar de gelukzoekers van komen.
  Wie overgezwommen komt in kader van vrijheid heeft zich te schikken ,en geen eisen te stellen.
  Het is NIET dat wij hen moeten verstaan ingevolge een ingebakken religie,daar waar ze land van herkomst hebben verlaten.

 5. Het is hier van belang eens dieper in te gaan op dit hoog aangeschreven “Institute for Strategic Dialogue” :
  http://www.infowars.com/special-report-strong-cities-network-euphemism-for-nwo-global-police-force/
  met citaat :
  “Special Report: ‘Strong Cities Network’ Euphemism for NWO Global Police Force
  “A global network of local authorities united in building resilience to prevent violent extremism”
  Jon Bowne | Infowars.com – October 10, 2015 680 Comments
  Special Report: ‘Strong Cities Network’ Euphemism for NWO Global Police Force
  Image Credits: United States Mission Geneva / Flickr .
  Attorney General Loretta Lynch bypassed the American people to bring a vile congregation before the Islamic High Council, AKA the United Nations – entitled the Strong Cities Network.
  This global police force was dreamed up by professors from the halls of Oxford and spearheaded by the New World Order think tank, the Institute of Strategic Dialogue.
  Now launched as of September 29, 2015, it is described on the Strong Cities Network website as “a global network of local authorities united in building resilience to prevent violent extremism.” The Strong Cities Network will be spearheaded by an International Steering Committee of cities and local authorities selected from different regions across the globe.”(=einde citaat).
  Zoals men uit het voormelde citaat kan afleiden is dit “hoog aangeschreven ISD” een instrument in handen van de NWO, of een “wolf in schapenvacht”.
  Als Antwerpen door het ISD wordt opgevoerd als “voorbeeldstad” dan is er meer dan str… aan de knikker!!
  Het door Homans voorgestelde systeem komt neer op het aanwenden van de kanker als remedie. Of het binnenhalen van een nog groter Paard van Troje!!
  Met zo een “politiekers” heeft men geen vijanden meer nodig.
  Wat de aanpak van de Syriëstrijders(sic) betreft kan Bartje zich laten inspireren door de aanpak van de “zwarten” en de “Oostfronters” na WO 2!!!
  Wat is hier dan het probleem om de lat gelijk te leggen.

Reacties zijn gesloten.