De werkelijkheid is duizend maal erger dan de fantasie

MarnixlogoDe werkelijkheid is duizend maal erger dan de fantasie

De zgn. Syrische ‘rebellen’ of ‘vrijheidsstrijders’, gefinancierd en bewapend door het Westen, wurgen een vrouw in het openbaar met een toekijkende en fotograferende menigte.  Haar misdaad bestaat eruit dat ze de echtgenote is van een soldaat in het Syrische leger.

  Zij draagt op haar borst een kenteken, een symbool.  Weet iemand meer?

Een Microsoft geautomatiseerde vertaling van het Arabisch naar het Nederlands geeft ons deze tekst bij de video:

Religie van barmhartigheid en vrede en liefde raakt weer, bijvoorbeeld, zijn moraal en waarde en liefde wetsmahh en revolutie van vrijheid in Syrië een nieuwe stap naar de oprichting van een systeem dat heeft gevochten voor de Syriërs om te leven in rechtvaardigheid en vrijheid. organisatie van de islamitische staat in Irak, Syrië van al-Qaeda op een vrouw in noordelijk Syrië, meestal in de stad van Aldana woont gedomineerd, maar de video werd gepost na een meningsverschil tussen haar en overwinning, daash FIS laster bedaash. Wat is belangrijk is dat de moord is in naam van God die Nog steeds onvermurwbaar stand toeschouwer misdaden dabh en branden die in zijn naam zijn begaan, het belangrijkste is dat sommige dromers van vrijheid en democratie in Syrië geloven dat het kan worden gerealiseerd door het huidige systeem zelfs als slepen en neerzetten door deze criminele terroristische organisaties zoals wedaash en de FIS overwinning.”

Marnix

Vlad Tepes

3 gedachten over “De werkelijkheid is duizend maal erger dan de fantasie

  1. De wreedheden van Allah en zijn miljoenen apostelen , die dergelijke youtuubekes laten zien , worden stilaan dagelijkse kost . Het ongeloof , de walging , de verontwaardiging begint te minderen maar niet de aanvaarding . Dat komt omdat die mensenbeulen zonder uitzondering tot een bepaalde cultuur behoren en een bepaalde religie aanhangen . Hallo hof van de mensenrechten , met jullie mooie rode toga’s waar blijven jullie kritiek en scherpe veroordelingen op de nieuwe orde die door onze strot wordt geduwd . Hallo brave rechtvaardige moslims waarom laten jullie niets horen ? Ik aanvaard van jullie niet het argument dat al die aanslagen en beestigheden door jullie zogezegde broeders niets met de Islam te maken hebben , want na hun fratsen steken ze ook hun kont in de lucht ter ere van “”” , ALLAH””” de allerhoogste , de meest vredelievende , jullie volgen hetzelfde voorgeschreven ritiueel dezelfde manier van bidden !

  2. Nog maar eens het bewijs dat deze gekken die hier ook al rond lopen dringend uit onze samenleving verwijderd moeten worden. De manier waarop laat ik aan de “correcte politici”.

Reacties zijn gesloten.