De VSA mag alvast één moslima meer tellen

Afbeeldingsresultaat voor madeleine albright 500.000 children irakN.a.v. Trumps verscherpte immigratiepolitiek, wil de voormalige Amerikaanse buitenlandminister Madeleine Albright uit solidariteit met alle immigranten, die door de president toegang tot de VSA ontzegd worden, haar oecumene uitbreiden met de godsdienst van de vrede. Zij vindt trouwens ook dat Turkije al lang lid van de EU had moeten geweest zijn en waarschuwt tegen ‘nationalisme’ (volg b.g. bruggetje voor viideo).

“Ik werd katholiek opgevoed, schakelde over naar de Episcopaalse Kerk en moest later vaststellen dat mijn familie joods is.  Ik ben bereid me uit solidariteit als moslima te laten registreren.  Amerika moet t.o.v. mensen met alle religies en achtergrond open blijven.”

Ter herinnering: Madeleine Albright kreeg van Obama de zgn. “Presidential Medal of Freedom” (presidentiële medaille van de vrijheid)… “500.000 dode kinderen in Irak (meer dan in Hiroshima) waren de prijs waard.”   500.000 Iraakse kinderen als vergelding voor onbestaande kernwapens.

Ter info. Bij Angela Merkel had Obama een vooruitziende blik want zij mocht in 2011 (vooraleer ze de deuren openzette) dezelfde medaille in ontvangst nemen.

 

 

1 gedachte op “De VSA mag alvast één moslima meer tellen

  1. Een vraagje: de vader van Miss Albright, was ambassadeur in Praag, kort na de oorlog en bewoonde daar een kasteel… Bij zijn terugkeer naar USA nam hij daar talloze schilderijen en kunstvoorwerpen van grote waarde (natuurlijk..) mee.
    De eigenaars zijn al vele jaren aan het procederen om hun inboedel terug te krijgen…. Hoe zou het daar nu mee zitten?????

Reacties zijn gesloten.