De Streep is terug

Wichelroede - Wikipedia

“Ik heb diepgravend onderzoek gedaan naar het #coronabeleid in België. Ik ben er nu na een jaar helemaal uit en wetenschappelijk zeker van. De staat haar strategie heet ‘Coronawichelroederijstrategie’ (ideaal woordje voor het Rad Van Fortuin) Ik verduidelijk de link: er werd uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het wichelroedelopen. Hieruit blijkt het wichelen niet te werken: de kans dat professionele wichellopers water (vervang door besmettingshaarden enzovoort) vinden is niet hoger dan die van een normaal individu dat puur willekeurig een locatie aanduidt. Voila. Als zelfverklaard expert in overheidsstrategie ben ik vereerd jullie dit te kunnen meegeven.”

U vindt het voormalige witte konijn ongeleid projectiel van het VB hier.

3 gedachten over “De Streep is terug

 1. Leuk om Jurgen Verstrepen (alias Streep) terug te zien. Iets bezadigder dan vroeger maar niet minder scherp van geest. Wat nostalisch ondertussen maar het waren toch heroïsche tijden in de periode van Zwart/Wit. Verstrepen was ook de enige die wat tegengas durfde geven tegen de gevolgen van de roekeloze immigratie. Hij werd dan ook van bijna alle platforms afgesmeten..
  Het is trouwens tijdens de periode van Zwart/Wit dat ik Ray heb leren kennen via de reactiemodule.
  Grappige anecdote was dat er reageerders waren die niet geloofden dat zijn naam ook effectief Ray De Bouvre was. Dank aan Angeltjes – excuus Golfbrekers – om Verstrepen hier een forum te geven.

 2. Streep heeft echter nog wat opzoekingswerk te verrichten, en een kleine tip m.b.t. het testen , een methode uit China , van toepassing op de buitenlanders :
  https://www.blacklistednews.com/article/79404/china-makes-covid19-anal-swabs-mandatory-for.html
  met tekst :
  “China has made anal COVID-19 swabs mandatory for all foreign travelers arriving in the country, a report said Wednesday.
  The government has claimed that such tests provides a higher degree of accuracy than other screening methods for the virus, the Times UK reported.”
  (=einde tekst). Enkele reacties zijn ook de moeite waard.
  Gaat het hier om testen, dan wel om het vernederen van buitenlanders ?? Want daar gaat het in feite om. Typisch voor een communistisch systeem, bevolkt door psychopaten.
  Er is dan ook maar één mogelijke reactie op een dergelijke perverse praktijk : “Blijf daar weg !!”. We moeten ons echter geen illusies maken, vroeg of laat is dit ook van toepassing in de EUSSR, om het reizen te bemoeilijken, en de bevolking te vernederen. Voor de “Elites” zullen er echter wel uitzonderingen voorzien zijn.

Reacties zijn gesloten.