De schrik zit er diep in

Gerolf Annemans @gannemans

Parlementaire onschendbaarheid van opgeheven in dit zotter dan zotte EP omwille van anti-IS-tweet. Alle middelen zijn goed.

Het Europese Parlement heeft gestemd om de parlementaire immuniteit van Marine Le Pen op te heffen wegens het tweeten van IS-gruweldaden. Zo zou het Franse parket de Front National-leider en presidentskandidaat kunnen vervolgen.

Gisteren stemden de leden van het parlementair comité voor gerechtszaken met grote meerderheid voor het opheffen van Le Pens immuniteit. Die stemming kwam er op verzoek van de openbare aanklager van Nanterre. Die opende een onderzoek op grond van de Franse wet die het verspreiden van gewelddadige beelden of beelden die aanzetten tot terrorisme verbiedt.  Meer…De geschiedenis herhaalt zich: Vlaams Blok, Wilders, Strache, AfD.  Telkens het voortbestaan van het establishment in gevaar komt, moet Justitie optreden.

2 gedachten over “De schrik zit er diep in

 1. De EU onderstreept met deze nog maar eens dat “democratie” voor hen een betekeningsloze uitdrukking is. Zij gebruiken “democratie” te pas en te onpas net zoals het hen goed uitkomt. Weer een reden om zo snel mogelijk het EU gedrocht zo snel mogelijk op te doeken. Gelukkig hebben wij Gerolf Annemans die zich daar 100% voor inzet.

 2. Het is surrealistisch te verwijten aan MLP dat ze door het verspreiden van enkele gewelddadige beelden of beelden van de gruweldaden van IS zou aanzetten tot terrorisme. Integendeel, haar démarche is een AANKLACHT tegen de gruwelijkheden die de core business zijn van IS.

  Mocht de Franse Justitie wel MLP daarvoor veroordelen, dan zullen ze consekwent moeten zijn, en elk beeld of verwijzing naar de Holocaust en andere volkerenmoorden moeten verbieden. Immers elk museum/concentratiekamp dat rond die wreedheden gebouwd/in stand gehouden wordt toont uitvoerig die wreedheden.

  Het Negationisme is een misdrijf,
  als de politiek correcte meute besluit dat wreedheden publiceren/aanklagen van IS ook een misdrijf is,
  dan belanden wij in Omgekeerde negationisme.

  Zeworrenzotmeneer!

Reacties zijn gesloten.