De oplossing van de EU tegen ‘barbarisme’!

De EU-ministers van buitenlandse zaken hebben vergaderd en kwamen overeen dat Europa

 • zijn communicatie met de Arabische gemeenschappen moet verbeteren, zowel binnen als buiten Europa.  Allen terug op de schoolbanken om Arabisch te leren spreken, lezen, het EU-beleid uit te leggen en gepast respect te tonen voor Allahs volgelingen.
 • veiligheidsexperts zal integreren in de Europese ambassades in “relevante” derde landen.
 • EU-commissaris voor buitenlandse miskleunen, Federica Mogherini, benadrukte dat wat de EU betreft, “de islam niets te maken heeft met terrorisme of terroristische daden”.
  Dat laatste hebben we al vaker gehoord, wat ons intrigeert is  “dat wat de EU betreft”.

Lees het gecensureerde artikel in HLN, waar geen enkele keer het woord moslim of islamterrorisme vermeld wordt.

FVE

 

3 gedachten over “De oplossing van de EU tegen ‘barbarisme’!

 1. Een kieken heeft nog meer verstand dan die politiek correcten, dat loopt tenminste niet met uitgestrekte nek naar het hakblok.

 2. Communicatie met de Arabische gemeenschappen moet verbeteren, zowel binnen en buiten Europa. Bepaalde delen van Syrie en Iraq , liggen nog ter studie , want de Euro-zalvers zijn een beetje ongerust dat ze hun veiligheidsexpers op een You Tuubeke gaan terugzien in een oranje kleedje , bijgestaan door een vrome ( moslim?) , met minder vredelievende bedoelingen. Nietemin moeten wij de Islam en zijn volgelingen , met respect behandelen
  Na diepgaande studies , met steun van verschillende universiteiten en diverse godsdiensten kwam ” Federica Mogherini ” , een geacht lid van den bond , Euro-commissarissen , tot de conclusie , dat de Islaaam , zich nooit schuldig heeft gemaakt aan terrorisme . Als ge toch zou ontsnappen aan een aanslag of als ge leest in de krant hoeveel slachtoffers er gevallen zijn door de “mal compris” de radelozen, de identiteit-zoekers de gedemoniseerden of slachtoffers van racisme, kansarmen , die allemaal niets met Islam te maken hebben….wees dan niet boos !! maar dankt Allah op uw blote knieen dat ge er niet bij waart , misschien heeft hij je nodig voor een hoger doel ! Wie toch voor al dat onheil verantwoordelijk is , dat is momenteel nog niet helemaal duidelijk , maar het zal nauwkeurig onderzocht worden met garantie van De Verenigde Rampen Van Europa

 3. Volgende uitspraak hebben we nog niet gehoord of gelezen, maar dat komt nog wel.
  “De koran (met al zijn haatverzen) heeft niets te maken met de islam”.

Reacties zijn gesloten.