De oorlog in Syrië: een overzicht

Afbeeldingsresultaat voor syria war crime cartoonDe documentaire is weliswaar in het Duits en bovendien een uur lang, maar geeft een beeld van  gebeurtenissen en getuigenissen, die in onze poco media niet aan bod (mogen) komen.  Met onderaan een uitgebreid overzicht van bronnen en volledige video’s.

Over de leugenpers, de karaktermoord op Assad, de bewieroking van de zgn. ‘rebellen’, de poco woord-keuze bij de media, het bespelen van de publieke opinie, de zoektocht naar ondergedoken terroristen,  enz.  Verschillende video-uittreksels werden bij ons in het verleden al gepubliceerd.

Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via icoontjes onderaan.

Of u kan de situatie ook humoristisch bekijken –  “wat niet lachend kan gezegd worden”  –  waardoor de gebeurtenissen in het M.O. echter niet minder dramatisch worden.  Bij 13′ komt het ‘grote plan’ aan bod, dat nog steeds te weinig bekend is bij de goegemeente, nl. gen. Wesley Clark, opperbevelhebber van de NAVO, tijdens de Kosovo-oorlog, over het Amerikaans plan in 7 landen in N. Afrika en het M.O. de democratie te gaan verspreiden…

De gevolgen kennen we.

Die Anstalt