De moordenaars van onze planeet

Terwijl de laatste vijf noordelijke witte olifanten op sterven na dood zijn – het enige mannetje wil zijn plicht niet (meer) doen – worden er gevaarlijke dieren, die de wereld naar de ondergang leiden, ongemoeid gelaten.
Niet geplaagd door  viriliteits- of vruchtbaarheidsproblemen verzieken ze onze aardbol.  Niet wat u denkt.  We zouden niet durven.

Vergeet de conclusies van Al Gore’s onheilsvoorspellingen.  Doneer niet aan Greenpeace.  Besteed uw geld aan een extra citytrip want uw ecologische voetafdruk speelt helemaal geen rol bij de opwarming van de aarde.
Arctic squirrelDe ware schuldige is de spermophilus parryii.  Aha!  En die moeten we bestrijden.  De spermophilus parryii graaft gaten in de spermafrost,  waardoor de luchtstromen in de tunnels de permafrost opwarmen en er kiloliters CO2 vrij komen.  Een klimatologische rampenmol:  het arctisch grondeekhoorn.  Wie trekt er mee op safari?

Meer weten?  Klik op BBC.

2 gedachten over “De moordenaars van onze planeet

    • Wij dagen onze lezers telkens opnieuw uit, kwestie van een sluipende hersenverweking veroorzaakt door poco media en politici, een antivaccin te geven!

Reacties zijn gesloten.