Brekend nieuws!* Cordon doorbroken in de Kamer!

Kerstgedachte wordt kerstwerkelijkheid!

Onze volksvertegenwoordigers houden zich niet alleen bezig met cijfertjes, regeltjes en verborgen belastingverhogingen verlagingen en toeslagen kortingen op uw energiefactuur, maar ook met een bewonderenswaardige, zichzelf wegcijferende, actie die navolging verdient.

Tijdens de laatste zitting van de Kamer werd er na de goedkeuring van de programmawet een voorstel van Barbara Pas, Filip Dewinter en Jan Penris (Vlaams Belang) in het halfrond gegooid dat quasi unaniem door de Kamerleden goedgekeurd werd met als gevolg dat het cordon doorbroken werd.

Vriend en vijand, Vlaming en Waal, zelfs Brusselaars, hadden niet lang nodig om het voorstel meteen – zonder discussie – goed te keuren.  Slechts enkele natuurbeschermers van Ecolo-Groen! stemden ‘principieel’ tegen, kwestie van de dreigende overheersing van de biosfeer door exoten niet aan te moedigen.

Voor ca. 500 vluchtelingen wordt het een “zalig” kerstfeest met alles erop en eraan.  De Kamer heeft nl. besloten dat elke volksvertegenwoordiger minstens één vluchtelingengezin – meer mag ook – in huis moet nemen tijdens de kerstperiode.  De regeling geldt vanaf 24 december ‘s middags  tot en met tweede kerstdag 22.00 uur.  De regering stelt haar autovloot en bijhorende chauffeurs ter beschikking om de gasten af te halen en terug te brengen.  Langer blijven mag, maar dan moet de gastheer zelf voor vervoer zorgen.
Bovendien wordt er verwacht dat de gastgezinnen hun tijdelijke logees verwennen met een aangepast menu en geschenken.

Premier Michel en zijn equippe zijn buitengewoon gelukkig.  Ze lieten weten dat ze nooit geloofd hebben dat het Vlaams Belang racistisch is en dat ze zich verheugen vast te stellen dat het kaf van het koren – eindelijk! – gescheiden werd.  Decroo jr. verklaarde achteraf dat deze actie niet eenmalig mag blijven.  Failliete ondernemers verdienen immers ook een plaatsje aan de feestdis.  John Crombez sloot zich vanuit het Vlaamse Parlement aan bij de feestvreugde; hij zou de plaatselijke chiro-meisjes welkombriefjes laten schrijven aan de kinderrijke gezinnen. Di Rupo wil zijn imago oppoetsen door zich als kerstman te verkleden en rode vuilzakken vestjes van de FGTB Wallonne uit te delen.  Kir Emir stelde dat hij toch het liefst een moslim familie uit Syrië zou willen te gast hebben.  Met christelijke gebruiken (… hij huivert bij het idee dat zijn gasten naar de nachtmis willen gaan) heeft hij geen affiniteit en zingen kan hij sowieso niet.

Opdat de financiële last voor de volksvertegenwoordigers niet te groot wordt heeft de Kamer tijdens dezelfde zitting beslist dat de gastparlementairen éénmalig een onkostenvergoeding van max. 10.000 euro mogen inbrengen mits voorlegging van kasbonnetjes.

Daarmee, lieve lezers, draagt u ook via uw vertegenwoordiger in de belgische praatbarak bij tot de solidariteit met de rest van de wereld.

FVE

*Breaking News

3 gedachten over “Brekend nieuws!* Cordon doorbroken in de Kamer!

 1. Lach niet te veel!! Zie bruggetje met video over een “petitie” voorgelegd ter ondertekening aan studenten van een Amerikaanse universiteit, om amerikanen te deporteren, ten einde plaats te maken voor illegalen. Bekijk het resultaat!!!
  Ik verwijs ook naar gelijkaardige initiatieven in Duitsland, die reeds vroeger aan bod kwamen bij Golfbrekers.
  Het geeft dan ook te denken over de “plannen” dienaangaande, die al in de hoofden van “verlichte geesten” aan het rijpen zijn.
  Het is dan ook een kwestie van tijd, alvorens de “inkwartieringsbriefjes”(uit vorige eeuwen) opnieuw zullen worden uitgedeeld.

  http://www.infowars.com/video-students-sign-petition-to-deport-american-citizens-in-order-to-make-room-for-illegals/

 2. Ik kan het mij voorstellen ! Al die kamerleden die elkander al snikkend en met betraande ogen schouderklopjes geven

  • En dat zatsel na de zitting toen FDW op de schouders van de vicepremiers buiten gedragen werd!

Reacties zijn gesloten.