14 gedachten over “De manipulatie door de media wordt met de dag gortiger

      • Ik krijg mijn waardevolle reactie op het vorige artikel maar niet geplaatst. Er verschijnt helemaal niets, zelfs niet voor mij alleen zichtbaar, en telkens ik het nog eens probeer komt er een bericht: ‘deze reactie hebt u al eens geplaatst’

  1. Werner Von Braun was de man die de Amerikanen op de maan zette. Hij was de man die de Amerikanen hun lange afstands-raketten bezorgde. Natuurlijk was Von Braun geen immigrant maar een gevangen genomen nazi. Spijtig dat daar zo weinig over bekend is, maar ja, dat kwam de Amerikanen goed uit. Dat wijlen Steve Jobs Syrische roots had komt nu de linkse (is er andere) media weer eens goed uit. Ik snap het verband niet tussen zijn prestaties en de gelukzoekers die nu op ons af komen. Of willen ze ons laten geloven dat dat allemaal geniën zijn???

  2. Dat van Steve Jobs is wel interessant. Maar dat z’n moeder van duitse komaf was gaan we ntl nergens lezen. Bovendien was hij geen moslim, maar een boedhist. Besluit: Syrische niet-moslims zijn welkom, vooral uit gemengde huwelijken.

Reacties zijn gesloten.