7 gedachten over “De kracht van het opportunisme

 1. Afrikaanse ontwikkelingshelpers om Vlaanderen terug groot te maken.Dat is in de mode, en links Vlaanderen is tevreden.

 2. Inderdaad, Vlaanderen verdient beter. Al die lucratieve postjes die op haar wachten…

 3. De NVA is een partij geworden van overloper of overloopsters, denk aan al degenen die van het VB kwamen. Het is begonnen met Van den Broeke en Morel het echtscheidingskoppel. Ze hebben beiden de voorzet gegeven om voor de NVA te kiezen en daarom is hun verantwoordelijkheid groot, zeker van een Van den Broeke als toenmalig voorzitter van het VB.
  Bart de Wever is trouwens tot een vleesgeworden macht politicus geworden en tracht nu met de vlucht vooruit de kiezers van het VB te behouden door ronkende verklaringen af te leggen, die gewoonweg van het VB gestolen zijn.
  Ook opgevallen dat hij het woordgebruik van Groen,VLD,CDen, SPA over genomen heeft en steeds spreekt over extreem rechts als hij het VB bedoelt.

  • Mogen we op een klein foutje wijzen? Frank Vandenbroucke was partijvoorzitter van de socialisten, nadien minister, moest ontslag nemen na het Agustaschandaal en vluchtte naar Oxford. Frank Vanhecke was voorzitter van het VB en inderdaad de lang ontkende minnaar van MRM. De rest is geschiedenis.

 4. VLD, groen en NVA zijn bezig met Vlaanderen en de Vlamingen uit te roeien, de rekening zullen ze betalen en liefstheel snel.
  Hopelijk kiezen de Vlamingen voor hun veiligheid, leefbaarheid en toekomst w.w.z. kies voor Het Vlaams Belang.
  Het is reeds 15 over 12, kijk maar naar Leuven, Gent, Antwerpen enz. BEANGSTIGEND.

Reacties zijn gesloten.