De Kosovaren komen… niet!

Het land b is niet het land van melk en honing!

“Er is een Belgische pralinewinkel in Pristina. De Kosovaren moeten dus niet naar belgië om van de chocolade te proeven.”  belgisch ambassadeur Annick Van Calster

Een humoristische kijk van De Ideale Wereld op de dienstreis van de grote reisleider en zijn visie op de exodus der Kosovaren richting westen.

De werkelijkheid ziet er enigszins anders uit:

 Toetreding Kosovo tot EU    –    EU-steun

3 gedachten over “De Kosovaren komen… niet!

  1. Iedere moslim waar ook ter wereld weet dat Duitsland NOOIT moslims terugstuurt, alhoewel slechts 2% als vluchteling wordt erkend. Bovendien betaalden de Oostenrijkers méér oprotgeld als de enkele busreis had gekost, zodat de Kosovaren aan hun asielaanvraag geld overhielden.

    • Inderdaad. Er werd een jojo-mechanisme in werking gesteld. Ze gaan voor een prikje (busreis) naar het westen, verblijven daar een drietal maanden tot hun ‘asielaanvraag’ afgekeurd werd, worden terug gebracht en de geschiedenis herhaalt zich. In het westen laten ze zich intussen behandelen voor medische problemen, laten hun gebit verzorgen, worden gevoed, verwarmd en ‘met respect’ verzorgd.

  2. Laat die kosovaren in kosovo, de albanezen in albanië, de roemenen in roemenië, wij Vlamingen blijven wel in Vlaanderen en laten we heeeeeel snel de grenzen sluiten wat de huichelaars van dat EU gedrocht er ook mogen van denken, gewoon sluten en ALLES goed controleren voor het binnen mag, dat geeft duizenden Vlamngen een baan waar de Vlamingen respect voor hebben.
    De misdaadcijfers zullen in mekaar klappen.

Reacties zijn gesloten.