De islamisering van Frankrijk in 2015

https://muzulmania.wordpress.com/2015/02/19/1985-2005-2015-30-ans-de-progression-islamique-en-france/

“We zijn in oorlog tegen jihadistisch terrorisme, dat een dreiging is voor de hele wereld”
door Soeren Kern  •  1 februari 2016

 • Een geschat aantal van 40,000 auto’s worden er per jaar in brand gestoken in Frankrijk – een vernieling die vaak gericht is op concurrerende moslimbendes. Er worden dagelijks meer dan 80 auto’s verbrand.
 • Het hoofd van de Grote Moskee in Parijs, Dalil Doubakeur, heeft een verzoek gedaan om het aantal moskeeën in Frankrijk de komende twee jaar te verdubbelen. Volgens Boubakeur zijn 2,200 moskeeën “niet genoeg” voor “de zeven miljoen moslims in Frankrijk.” Hij eiste dat leegstaande kerken omgebouwd moeten zouden worden tot moskeeën.
 • Minister-President Manuel Valls, maakte in april bekend dat meer dan 1,550 Franse burgers of inwoners betrokken zijn bij terroristische netwerken in Syrië en Irak.
 • “Mogen we niet praten over onderwerpen die meningsverschillen veroorzaken? Als je gaat praten over immigratie, ben je een xenofoob. Wanneer je begint over veiligheid, ben je een fascist. En als je begint over de islam ben je een islamofoob.” – Henri Guaino, MP.
 • “Degenen die illegale bezigheden of fundamentalisten aan de kaak stellen lopen meer kans om vervolgd te worden dan de fundamentalisten die illegaal bezig zijn.” – Marine Le Pen, partijleider van National Front.

Frankrijks moslimpopulatie heeft de 6.5 miljoen bereikt in 2015, ongeveer 10% van de gehele bevolking van 66 miljoen. Oftewel, Frankrijk heeft de grootste moslimpopulatie van de hele Europese Unie, net een plaats boven Duitsland.

Hoewel de Franse wet het verbiedt om officiële cijfers bij te houden over het ras en geloof van haar inwoners, is deze schatting gebaseerd op verschillende studies, die een poging hebben gedaan om het aantal mensen te tellen in Frankrijk, die afkomstig zijn uit moslimlanden.  Lees verder…

1 gedachte op “De islamisering van Frankrijk in 2015

 1. De woorden van de katholieke hoogleraar in de pastoraal theologie verbonden aan de universiteit van Leipzig tijdens zijn redevoering in Linz:
  ‘Was man hier erlebt is letzlich nichts anderes als eine humanitär kaschierte Selbstzerstörung Europas und Deutschlands’ (Wat men hier beleeft is uiteindelijk niets anders dan de humanitair verbloemde zelfvernietiging van Europa en Duitsland)
  Zelfs de vordering van de Turkse regering wordt hier niet afgeweerd: Europa dürfe keine christliche Festung gegenüber Flüchtelingen sein (Europa mag geen Christelijke vesting tegenover vluchtelingen zijn) gaat hij verder. Het sedert vele jaren uitgesproken vermoeden dringt zich als waarheid op. Vele islamitische landen ondersteunen een fijn uitgetekend destabilisering programma van Europa en in het bijzonder van Duitsland.
  Prof. Dr. Hubert Windisch – redevoering opgenomen in het kath. net – Katholische Nachrichte. Hopelijk krijgt hij vele navolgers die de belangen van hun schapen verdedigen.

Reacties zijn gesloten.