7 gedachten over “Franse burgerwachten gaan in ‘t verzet…

 1. Ik steek een kaars aan en hoop uit het diepst van mijn hart dat dit OVERAL gaat plaatsvinden want die vreemdelingentroep komt ons letterlijk en figuurlijk de strot uit.
  Laten we vooral de knuffelaars van dat krapuul niet vergeten, ze zijn voornamelijk te vinden in de rode en groene riolen én in dat EU gedrocht, de kankercel van alle kwaad en verderf in Europa.
  Leve aan het Europa van Onafhankelijke Republieken, dood aan de EU misdaadorganisatie.

 2. Frankrijk wordt wakker , andere landen zullen wel volgen .Die burgerwacht is geen rechts extreem krapuul of racisten maar gewone mensen die kotsmisselijk worden van heel die fluchteling toestand. Ik durf zelf beweren dat de politie , die begaan zijn met de veiligheid van hun medemensen een goedkeurend verborgen gemompel laten horen . Het krapuul krijgt kletsen dat is natuurlijk iets anders dan weerloze vrouwen aanranden . Volgens mij is het de wil Allah die hoog op een wolk zijn wenkbrauwen aan het fronsen is over de wandaden van zijn kudde . Terug een beetje hoop voor de toekomst en onze beschaving .Niet voor en door de traditionele politiek , maar het volk zelf , dat zich langzaam meer zeker het heft in handen gaat nemen . Dat de goede , de onschuldigen , de echte vluchtelingen mee in de klappen delen dat is heel spijtig !

  • @ Rene,
   ‘andere landen zullen volgen’

   Ik hoop in alle ernst dat dit zal gebeuren. Langs de andere kant staan zij die dit willen verhinderen in formatie.
   De partijen en bewegingen in de Europese landen die opkomen voor het eigen land en eigen volk worden met argus ogen in de gaten gehouden en de schade-operatie al lang opgestart. Wat in dat verband het VB overkwam hoef ik je niet te vertellen.
   Momenteel roept Jakob Augstein op om het Duitse AfD te verpletteren. Hij deed dit via een alarm-oproep in Der Spiegel. Dat is nog niet uitzonderlijk want alle quasi lobby-democraten vorderen indirect het verbod van de AfD.
   Sensationeel aan Augstein zijn vordering is zijn openlijke motivatie voor het verpletteren van deze partij: ‘deze partij is in de letterlijke betekenis van het woord een radicale partij. Ze wil een andere republiek. Zij wil de volksdemocratie’. Waarbij meer dan duidelijk wordt dat in de republiek BRD het volk naar zijn democratie kan fluiten en mannen/vrouwen als Augstein bevreesd zijn voor een volksdemocratie. Hij jammert verder dat het vernietigen van de partij strafrechtelijk mislukte omdat de liberale democratie verzwakt is.
   Langs der andere kant verzwakt de toevloed van vreemde elementen partijen als AfD, dus men is nog niet klaar met die AfD.

   De gewezen president van het grondwettelijk hof in de BRD wijst erop dat een wettelijke regeling voor een praktisch ongecontroleerde toevloed in het BRD gebied met het democratisch beginsel niet verenigbaar is. Democratie kan slechts functioneren als een Staatsvolk met een overeenkomstig, helder burgerrecht identificeerbaar is. Het moet over de samenstelling van de bevolking en over de regels tot het verkrijgen of verliezen van de staats-nationaliteit kunnen beslissen, zoals de grondwet toestaat. Het moet voor dat recht opkomen en deze mogelijkheid niet opgeven bij het parlementair regeren en de daar genomen beslissingen die tegen dat recht indruisen.

 3. Neem het heft in eigen handen, de politiediensten collaboreren met de kolonisten.
  De politie is zwaar geïnfiltreerd door links.

 4. Helaas moet dit. Het is helaas bittere noodzaak. Jammer dat nederlanders in hun broek schijten van angst en lekker bij de tv blijven.

Reacties zijn gesloten.