Pak die man zijn fles af!

Juncker ontbijt

Alle rechten voorbehouden aan Studio Rony

‘Keulen had niets te maken met migratie, maar met publieke orde’

De massa-aanrandingen tijdens Oudejaarsnacht in Keulen hebben niets te maken met de migratiecrisis, maar eerder met ‘openbare orde’. De Europese Commissie moet optreden als ‘de ratio’ en het publiek informeren dat er geen link bestaat tussen de migratiecrisis en de grootschalige aanrandingen van vrouwen in verschillende Duitse steden.

Dat vindt althans de inner circle van Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, meldt de Britse krant The Telegraph op basis van onderschepte notulen van een kabinetsvergadering van de Commissie.

De Europese Commissie vreest dat de aanrandingen voor een ‘xenofobe terugslag’ zorgen en de publieke steun voor de miljoenen migranten die Europa binnenkomen erdoor afneemt. Juncker zelf zou gefrustreerd zijn over de afbreuk aan de geloofwaardigheid van de Unie door dit soort incidenten.  Lees verder…

3 gedachten over “Pak die man zijn fles af!

  1. Ik zou eerder het tegenovergestelde denken . Hij is duidelijk verschoten en verrast………Wat een grote fles , zeker een gift van mijn Europese fanclub…..Amaai wat een fles , daar ga ik onmiddellijk eentje van snoepen ! Maar ik denk dat er een serieus addertje onder het gras zit . Ze geven hem bewust meer en meer alcohol . Hoe meer hij drinkt hoe groter de wartaal die hij uitkraamt.

  2. Dit bevestigt hoezeer de europese bonzen hun burgers voor volslagen idioten aanzien.
    Gelukkig worden de officiele nieuwszenders stilaan overgenomen door de sociale media.

Reacties zijn gesloten.