6 gedachten over “De gerechterlijke repressie en epuratie (1)

 1. Wat krijgen we nu?
  De zoon van de beroemde, joodse violist Yehudi Menuhin, Gerard Menuhin, heeft een boek geschreven ‘Tell the Truth and Shame the Devil’ verkrijgbaar bij Amazon.
  Uit het Engels vertaalt:’
  De holocaust is de grootste leugen in de geschiedenis. Duitsland had geen schuld aan de tweede wereldoorlog en AH was de enige staatsman op de wereld, die de wereld van het plutocratisch – joods gevaar had kunnen redden om die onderdrukte wereld te bevrijden’….’alleen nog maar het feit dat men de joodse holocaust niet in vraag mag stellen en onder joodse druk in democratische maatschappijen wetten werden opgedrongen om ongewenste vragen te verhinderen verraadt alles en bewijst dat het een leugen moet zijn.’
  Pak vast.

  • Anna,
   Gerard Menuhin heeft ook meegewerkt aan het tijdschrift NATIONAL ZEITUNG.
   Er is ook nog het Horst Hoyer verslag, zie bruggetje :
   http://henrymakow.com/002030.html
   Een citaat :
   “In his book, “Hitler’s Jewish Soldiers” Brian Rigg states that 155,000 Nazi soldiers had Jewish blood, including some generals.
   One of these generals , SS Lieut. General Horst Hoyer submitted a report in 1952 on the role Nazi Jews played in the Holocaust. Helping plan the “Final Solution” were Jews named Walter Sonnenschein, Zuckerhorn, Spitze, Lowenstein, Gregor and Feckler. Organized Jewry offered Hoyer 30,000 DM to suppress this report but he refused. He was murdered some years later. (533)
   – (=einde citaat).
   Zoals reeds vroeger vermeld dient de geschiedenis van de WO II nog geschreven te worden.

 2. Nog een paar afleveringen geduld, beste Frans, èn dan zal U weeral met de ogen knipperen & Uw oren flapperen bij het zien/lezen van de getuigenissen van Jet (naam geweten, maar vergeten) de leidster van de Vlaamse meisjesbond van het VNV als zij verteld over de soep waarin excrementen in ronddreven èn over een jong meisje van +- 16 jaar waarvan de borstjes doorpriemd werden met een gloeiende breinaald.
  Ook nog over dronken geallieerde soldaten die ‘s avonds meisjes uitzochten om dan tijdens de nacht menigmaals te verkrachten; om dan nog niet te spreken over “nonnen-vroedvrouwen” die vroegen aan barende ex-moffenliefjes “Jullie zullen wel niet zo hard geroepen hebben toen het erin ging”.
  ‘k Zal maar stoppen, want ànders verliezen die (komende) clips hun spanning.

Reacties zijn gesloten.