3 gedachten over “Ach, Oekraïne…

 1. In een mafiastaat kan men niets anders verwachten. Zeker als men weet wie daar aan de macht is en wie deze daar aan de macht heeft gebracht.
  De Nederlanders kunnen er opnieuw van meespreken. Na de “verplichte doofpotoperatie ” inzake de MH17 is er een nieuw probleem.
  http://rinf.com/alt-news/breaking-news/ukraines-nazi-government-tries-to-sell-stolen-art/
  Een citaat :
  “On December 7th, the Netherlands Times headlined “Ukrainian Secret Service Accused of Trading in Stolen Dutch Paintings,” and Janene Pieters reported that, “Members of the Ukrainian secret service SBU played a role in trying to trade the paintings stolen from the Westfries Museum in 2005, stolen art expert Arthur Brand revealed in the press conference about the stolen paintings in the museum on Monday. … On Monday morning the museum announced that the 24 stolen paintings were traced to a Ukrainian militia, which is trying to sell them for a large amount of money. The museum called in Brand to help negotiate for the return of the paintings after attempts through the international police organization Interpol failed.” Both the thieves and the marketers are so highly placed that Interpol refuses to become involved. So: the Museum is appealing to the public for help”. (=einde citaat).
  In het voormelde artikel heeft men het wel voortdurend over de “nazi’s” maar over wie daar de werkelijke macht in handen heeft, heerst er een oorverdovende stilte!!!!
  Merk ook op dat Interpol weigert tussen te komen gezien dat de dieven en helers zeer hoog geplaatst zijn. Lees echter = behoren tot een soort die onaantastbaar is !!!
  Na eerst het vuile werk moeten opknappen hebben in de MH17 worden de Nederlanders opnieuw “gepakt” door dezelfde soort, bij de diefstal van de kunstwerken. Van de vrienden moet men het hebben !!!

  • We hadden over de kunstdiefstal in Hoorn een uitgebreid artikel geschreven maar onze pc schakelde zichzelf uit om het programma bij te werken en het was foetsie. Nadien was de goesting over om het te herschrijven. In het kort: oud zilver en een aantal schilderijen met een totale waarde van 10 miljoen euro worden gestolen. Een commandant van een bataljon (nazi privé militie) maakt foto’s en meldt dat ze in een herenhuis in Oost-Oekraïne liggen. Hij beschouwt zichzelf als een makelaar en eist in naam van de nieuwe eigenaars 30 miljoen. De Nederlanders krijgen foto’s, de schilderijen zijn in een lamentabele toestand. Boodschappen en ontkenningen over en weer. Niemand schijnt de diefstal op te eisen, maar de schilderijen zijn wel degelijk naar Oost-Oekraïne gebracht. Het museum plaatst alles op zijn webstek om mogelijke kunstkopers af te schrikken. De Oekraïense regering zit ermee verveeld, maar kan niet ingrijpen omwille van de locatie en uit schrik dat de privé militie zich tegen hen keert. Of dat de schilderijen gewoon in de fik gestoken worden. En daar bovenop komt het referendum in Nederland eraan over het associatieverdrag met Oekraïne.

 2. Een dergelijke diefstal gebeurt meestal in opdracht. Als de geroofde kunstvoorwerpen in Oekraïne terecht gekomen zijn, wil dit zeggen dat de opdracht ook van daar kwam.
  Idem voor diefstallen van wagens, dure fietsen, merkenkledij..e.a die allemaal in Oost Europa terechtkomen. Het wereldje van de “kunst” is bovendien zeer beperkt.
  Men dient dan ook te beschikken over “inside info”.
  Dit wil ook zeggen dat de opdrachtgevers beschikten over actieve medewerking in Nederland zelf. Het wereldje van de “kunstdiefstallen” zelf is nog beperkter, geslotener en gespecialiseerder.
  De regering in Oekraïne is een mafia regering die niets “wil” doen.
  Over de corruptie :
  https://www.rt.com/news/325141-biden-ukraine-corruption-speech/
  http://www.nytimes.com/2015/12/09/world/europe/corruption-ukraine-joe-biden-son-hunter-biden-ties.html?_r=0
  Recent is er dan de toenadering tussen Oekraïne en Turkije :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/12/gegen-russland-tuerkei-und-ukraine-wollen-militaer-partnerschaft/
  In beide landen is de misdaad een deel van de core-business!!
  Turkije dat ook betrokken is bij de verhandeling van gestolen kunstvoorwerpen uit Irak en Syrië.
  Achter beide landen gaan machtige occulte belangen schuil.
  Oekraïne en deze occulte belangen zullen dan ook niet aarzelen Nederland te chanteren met de “cover-up” van de MH 17 zaak!! (=stank voor dank!!).
  Er is ook een ander mogelijk verband gezien Turkije nu ook een actieve partner van Oekraïne geworden is, en dat is het dossier Joost Demmink.
  De wereld is immers klein, en het één plezier is immers het andere waard.
  Ik voeg enkele bruggetjes bij :
  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/de-zaak-demmink-1978-2010.html
  http://stopdebankiers.eu/wie-is-joris-demmink-hier-de-verboden-wikipagina-van-deze-elite-pedofiel/
  Er is nog een andere aspect. De “neo nazi’s” in Oekraïne willen in Syrië met de VSA tegen de ISIS vechten!!!
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/12/neo-nazis-aus-der-ukraine-wollen-mit-den-usa-in-syrien-kaempfen/
  Een citaat :
  “Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 12.12.15 11:08 Uhr
  Die rechtsextreme Asow-Miliz will die USA in Syrien unterstützen. Die Neonazis und die US-Armee haben in der Ukraine schon gemeinsam Manöver abgehalten. Damals wurde allerdings der Kampf gegen Rusland trainiert(=einde citaat). Gezien de coalities in Oekraïne en wie er allemaal in de slag zit met de ” neo nazi’s” kunnen de Nederlanders hun kunstwerken dan ook vergeten!!
  Het illustreert de machteloosheid van Nederland, dat een speelbal is van de duivelse krachten achter de NWO, met actieve hulp van verraders.

Reacties zijn gesloten.