De EU waakt

De EU is waarachtig bekommerd om ons welzijn.  Zo staat er deze week een belangrijk aandachtsthema op de agenda van de EU-Commissie, nl. onze veiligheid.  Er moet dringend nagegaan worden welke tests pannenlappen en plastic handschoenen voor de afwas moeten doorlopen eer ze mogen verkocht worden.

Nu hebben wij thuis een heel arsenaal pannenlappen liggen die ooit door ons tante nonneke gehaakt werden.  Elke keer als wij haar bezochten kregen wij een huisvlijt-verrassing: een stola, een speldenkussentje, een wc-rolhouder en ook een collectie pannenlappen in alle kleuren en vormen, gehaakt in oerdegelijk katoen.   De pannenlappen zijn quasi onverslijtbaar, ze weerstaan elk kookprogramma of wasproduct.  Niets op aan te merken.  Maar daar zullen we helaas afstand van moeten doen.

De Britten in de EU-praatbarak zijn ‘not amused’.  Zij vrezen een fikse prijsstijging, tot 20%, van pannenlappen en afwashandschoenen, wat heel de staatsbegroting van Groot-Brittanië in de war zal sturen.
Een woordvoerder van de EU reageerde eerder verontwaardigd op de aantijgingen.  De EU wil immers “zware verbrandingsletsels door het gebruik van de verkeerde – lees: gevaarlijke –  pannenlappen voorkomen”.  En hij bevestigt dat “in principe elke wijziging der voorschriften intensief met de industrie besproken zal worden.”  Of er bij de afwashandschoenen verdrinkingsgevaar getest wordt, zijn wij niet te weten gekomen.

De pannenlappen- en de afwashandschoenenindustrie.  Even nadenken.  Die moet wel een grote impact hebben op het BNP, de tewerkstelling en de nationale veiligheid.

Hoe zit dat dan met de verkoop van lucifers en aanstekers?  Moet daar een brandblusser bij verkocht worden?

Eigenlijk kan ons niets meer verbazen.  Zo heeft de EU zich ook bezig gehouden met de maten van condooms.  Die moeten nl. minimum 16 cm lang en – u leest het goed – 5 liter vloeistof kunnen bevatten!  Of deze richtlijn over tutters – fopspenen voor onze noorderburen – als die aan een ketting hangen, dan kunt u daarvoor de wijze raad van de EU lezen in een richtlijn van 52 bladzijden en 8 hoofdstukken.  Waarschijnlijk hebben ze die zelf getest…

Lees ook: https://www.golfbrekers.be/eu-in-het-verweer-tegen-de-opwarming-van-de-aarde/

FVE

The Telegraph

9 gedachten over “De EU waakt

 1. Waarom horen we die EU eikels en trutten nooit spreken over het ‘echte’ grote gevaar voor de Europeanen?
  Iedereen weet het, iedereen kent het, iedereen ziet het en iedereen moet het ondergaan nl. Het Gigantische Moslim Gewelddadig Terreur Gevaar.
  En dan komt die pedo beschermer uit Rome nog wat kolen op het vuur gooien! Waar bemoeit die idioot zich toch mee, er is toch scheiding tussen kerk en staat in ons land?

 2. Het lijkt er veel op dat alle deze prutserijen waarmee de EUSSR zich momenteel bezighoudt, en die ook de media halen, dienen als afleidingsmanoeuvre voor veel ingrijpender maatregelen. Zie het bruggetje met de wonderbaarlijke vermenigvuldiging van de 26 miljard euro naar 390 miljard euro.
  Geld dat gemaakt wordt uit “gebakken lucht” en dat enkel dient om het “pyramide-spel” nog wat draaiende te houden, in afwachting dat het kaartenhuisje in elkaar stuikt!!

  http://www.zerohedge.com/news/2014-11-25/another-keynesian-debt-boondoggle-how-brussels-plans-turn-26-billion-390-billion

 3. Terwijl onze vrije westerse cultuur met zijn hoogtechnishe beschaving volledig wordt ondergraven door parasieten die uit allerlei nesten komen gekropen en bovendien verdraagzaamheid , begrip en financiele steun eisen , houden onze Europese Rampenvereniging zich bezig met de kwaliteit van pannenlappen en plastiek handschoenen. Tenminste als we dat artikeltje mogen geloven want het klinkt onwaarschijnlijk en belachelijk . Ik steun mijn kritiek en ongeloof op die condoom , die zou een lengte van 16 cm moeten hebben ! Wat kan een neger en ikzelf daarmee aanvangen ? Ik vernam ook via de media dat onze ex premier Van Rompuit een borstbeeld kreeg in de folklore galerij ! Mag ik via deze weg , de ex- onmisbare politicien mijn hartelijke felitikataties aanbieden en zodoende duidelijk maak , dat ik mijn bewondering voor deze uiterst sympathieke politieke straatteeg niet onder ene stoel of enige banken steek

  • René, je mag het geloven. Onderaan vind je de bron. We hebben het ook elders gevonden. Telkens als we naar iets verwijzen zal je dat woord in het lichtblauw zien; ga daarover met je muis, dan komt er een streepje onderaan, klik en je opent het bruggetje. Er zal af en toe een behoorlijke dosis zwarte humor in onze artikeltjes vervat zitten – het enigste middel om te overleven – maar in principe steunt het op de waarheid. Pas als er onderaan ‘humor’ vermeld staat, dan heeft onze heer hoofdredacteur zijn bizarre zin voor humor met de lezers gedeeld.
   Trouwens we hebben vernomen dat er o.a. ook ‘maandverband’ op de regeldriftlijst van de EU staat. Wat ze daarmee van plan zijn? We houden je op de hoogte.
   En neen, je mag de ontslagnemende ‘president’ niet via Golfbrekers feliciteren. Onze verdraagzaamheid heeft grenzen!

  • Beste Rene,
   Aangenomen dat U niet “aan’t stoefen” bent, dan kan ik U aanraden om paardencondooms aan te schaffen.
   Dié worden gebruikt door veeartsen (niet voor zichzelf natuurlijk, maar wél om het sperma op te vangen van “prijspaarden en dito-stieren”) .
   Anderzijds is het ook niet nodig om een condoom volledig-tot-aan de stam van de penis te stropen… volledig ontrold, is méér dan voldoende. 🙂
   Om zéker te zijn dat een onvolledig-dekkende condoom niét zou afglijden tijdens de hevige esbattementen… kunt U ze wél verstevigen door er een paar nietjes erop te schieten: een béétje pijnlijk, doch zékerheid is primordiaal. (wil U zich die pijn besparen, dan is kontactlijm de ideale oplossing.

 4. BREAKING NEWS !!!….. buitenland .. raar maar waar !

  Gisteren dinsdag 25-11-2014 omstreeks 20u plaatselijke tijd …..op de markt te Ratchasima – Khorat , Thailand ….zag ik met mijn Eigen Ogen …..een “kopvod” Betrof een jong meisje . Niet alleen haar hoofd was bedekt met een witte doek maar ook de schouder !!!

Reacties zijn gesloten.