De EU gaat op pad…

… en past zich aan

aston

Catherine Ashton, charmante commissaris van buitenlandse EU-zaken , op werkbezoek in het onvolprezen land der ayatollahs, heeft haar kledingstijl aangepast aan het lokale modebeeld.  Al zou een boerka haar wellicht beter gestaan hebben…

 

8 gedachten over “De EU gaat op pad…

 1. Een ware overwinning van de moslims op het laffe westen, zie ze maar glunderen. Ashton heeft iets van Mother Theresa zoals ze daar ineengedoken en nederig met haar sacoche zit.

  • We hebben net een onbekende – humoristische – kant van jou ontdekt, Raymond. Graag meer van dat.

 2. Gelijkheid voor man en vrouw?
  Uitgerekend op de dag van de vrouw doet ze zich als slaafse, onderdanig en minderwaardig schepsel van de man voor.

 3. De beste oplossing voor dergelijke volksverraders is ze gewoon in de prachtlanden te houden. Dan kunnen ze naar hartenlust leven volgens de regels van een geloof dat stamt uit het stenen tijdperk.

 4. Mooi toch, als je zo kan integreren en de tradities en gewoonten van het land dat je bezoekt respecteert en eraan meedoet om de autochtone bevolking ter wille te zijn en niet voor het hoofd te stoten?

  Dat deze zelfverklaarde ‘progressieven’ hier zelf niet de ironie van inzien zegt heel veel over hun blindheid. “Weg met ons” was het toch?

 5. Ik heb er alle begrip voor ! Als zij geen kopvod zou dragen ervaart ze de vernedering die ons aller ministerin Truttenboom kon meemaken ! Toen ze in Egypte was Ze stond in de hoek , samen met den bezem . Door een kopvod rond hun hoofd te binden wil dat zeggen “Ik weet dat ik als vrouw een minderwaardig wezen ben ” Inderdaad Catherine Ashton is inderdaad een minderwaardig wezen en bovendien een lafaard .. Ik vraag me echter af , wat moet Di Ruppo nu doen , als hij zandbak prominenten ontmoet , moet hij een hoofddoek dragen of niet . Werd er al iets voorzien voor andersgeaarden een regenboogtrui misschien ?

  • Jouw opmerking zal ons in de toekomst anders gaan doen kijken naar de drager van de regenboogtrui.

Reacties zijn gesloten.