De ellende zal na de verkiezingen beginnen.

duizendjarig rijkMet het zogenaamde steunbeleid van de Europese Unie via de ECB (Europese Centrale Bank) aan de landen die diep in de schulden beland zijn onder toeziend oog van diezelfde EU, helpt de EU de Europese economie bewust om zeep.

De wereldeconomie wordt bewust op ramkoers gezet. Het is geen Europees probleem, maar een wereldwijd probleem. Maar in Europa wordt wel heel fanatiek gestuurd richting economische ellende. Het volk moet onder zware financiële druk komen te staan, omdat dit namelijk een basis schept voor de verlossende oplossing vanuit de verdere centralisering van de macht.
De EU wil dat het volk roept “AUB, bouw die verenigde staten van Europa, als we maar uit deze ellende verlost worden!“.
Wat Di Rupo nu doet met Vlaanderen wordt aangestuurd en toegejuicht door de EU, het doel is het land b financieel uit te putten.
De toezichthouders in de EU zullen al de leningen goedkeuren, meer schuld is niets anders dan een financiële strop om de nek die pas aangetrokken zal worden als de tijd er rijp voor is.
Ondertussen maken de neocommunisten van de PS met medewerking van de Vlaamse collaborateurs het volk wijs de crisis voorbij is.
Adolf Hitler heeft wel bewezen dat je vanuit een financiële crisis makkelijk een nieuw machtsblok kunt installeren. Ook heeft hij bewezen dat je een economie vrij makkelijk weer uit het slop kunt trekken door te investeren in plaats van te bezuinigen. Het geld wordt immers toch uit het niets gecreëerd, de VSA pompen maandelijks miljarden ongedekte dollars in hun economie, dus het is een kwestie van kiezen voor investeren; industrieën opbouwen en werkgelegenheid scheppen en niet het bewuste omgekeerde belasting- en bezuinigingsbeleid van nu.
De veel te hoge schulden van landen kunnen simpelweg worden afgeschaft. Die reset moet er gewoon komen. Dit zal waarschijnlijk ook gepland staan op wereldschaal, maar men zal dit alleen doen nadat het volk compleet uitgeput is en de centralisering van de macht accepteert en haar smeekt om een global reset van het geldsysteem.
Bekijkt ondertussen in onderstaande mini docu hoe de financiële crisis in landen als Spanje lijdt tot enorm leed. Je mag er zeker van zijn, dat verborgen leed vindt u in heel Europa ook. De media laten het gewoon niet zien.

http://vimeo.com/81622508

6 gedachten over “De ellende zal na de verkiezingen beginnen.

 1. Het gelach van die drie maakt een normaal denkend mens bang en uit de capriolen die deze 3 levensgevaarlijke waanzinnigen uitspoken wordt dat bang zijn ‘angst’, die 3 hebben heel Europa verkwanseld en verraden ik hoop dan ook uit het diepst van mijn hart dat ze op 26 mei voor een volkstribunaal gesleept worden en veroordeeld worden tot levenslange opsluiting ‘zonder’ nog enig contact met de buitenwereld.
  Wat die middelste betreft mag zijn hele familie mee genieten van die eenzame opsluiting want de som van het IQ samen komt niet aan 50.

  • Beste Jean,
   Mie Trutelbaum zal wel een internet en telefoonaansluiting voorzien als die gasten (terecht) worden opgesloten.

 2. Ik wil weg uit de waanzin in dit land
  Die ik dagelijks weer tegenkom in de krant
  Ik ga voor struisvogel studeren
  En steek mijn kop in grote bergen zand.

  Die waanzin is verworden
  Tot dagelijkse werkelijkheid
  Ons volk is z’n Hollands boerenverstand,
  Op enkelingen na, volkomen kwijt.

  De waanzin uit Den Haag
  Die we steeds aan moeten horen
  Van die uitgelaten Haagse snaken
  Die voor ons de dienst uitmaken.

  Ik kan die waanzin niet meer horen of zien
  En ook het bedrog niet, dat bovendien
  Gepleegd wordt door die regenten
  Betaald van mijn belastingcenten.

  Is dit hetzelfde land
  Als waar ik ben geboren?
  Zijn er nog steeds burgers
  Die zich hier niet aan storen?!

  Burgers van Nederland geloof me
  Straks krijgen jullie van die slappe houding spijt
  Die Haagse dieven maken alleen maar
  Gebruik van de door jullie geboden gelegenheid.

  Maar de Nederlanders vinden in meerderheid
  Dat ‘t Haagse zooitje daar mee door mag gaan
  Anders was het tijdens de verkiezingen
  Een heel andere kant opgegaan.

  Dus beste Nederlandse boerenlullen
  Kom op tijd nog in verzet
  Als we massaal onze stem verheffen
  Stoppen we dit kabinet.

  Door:

  Willemientje

 3. Ik vind dat er ook een NVA erop de foto zou mogen staan ze zijn medeplichtig

 4. De Jean en zelfs Golfbrekers kunnen niet anders dan mij “gelijk” geven. De droom van een Verenigd Europa is een goed idee . De USA is daardoor uitgegroeid tot het machtigste land van de wereld . Toen ik nog jong , mooi , onweerstaanbaar en krachtig was ( heden vatbaar voor discussie) , had ik ook een droom . Ik droomde van een prachtige villa met eigen zwembad .De mooiste play boy girls lagen aan mijn voeten en smeekten om mijn gunsten. Het enigste probleem dat ik had , was teveel geld. Van heel die fantasiewereld is niet veel in huis gekomen. Die drie Europese sprookjesfiguren op de foto , die ons vierkant staan uit te lachen zullen voorlopig nog meer macht en invloed krijgen. Ze geven de meest arme en corrupte landen vrije toegang tot het rijke westen. Voor wie gaan die tafelschuimers stemmen , denkt U ? In ieder geval zal hun Europa-sprookje geen happy end kennen . De rode draad die loopt door het merendeel van de politiekers, zichzelf zullen zij wel veilig stellen , de rest kan de bomen in !

  • Rene,
   Sta mij toe voor te kruipen, maar voor een reactie van Jean of de redactie wil ik mij ook graag aansluiten bij uw reactie

Reacties zijn gesloten.