2 gedachten over ““De bevolking mort, Sire”*

 1. De waanzin van, der zelfverkozenen,,hopelijk komt de dag des ” pek en veren ” de woede der bedrogen volk´.

 2. De bevolking mort… maar te zien aan de werkelijkheid is dat maar een klein deel dat in het verzet staat tegen de Covid 19(84) terreur.
  De interpellatie van JMDD is dan ook veel te flauw, te plat… en gaat mee in het spel van Vivaldi, door te lullen over 200….300… Wout Van Aert… e.d. met de broek op de enkels. Daarmee maakt men geen indruk.

  Waarover het moest gaan, in een gespierde taal, is o.a. vermeld in mijn reactie in de volgende brug.
  https://www.golfbrekers.be/cyclus-77/comment-page-1/#comment-45320

  Dit is maar een gedeelte, in mijn vorige reacties is er nog een hoop nuttige info, waar op zijn minst vragen over moeten gesteld worden. In alle geval dient steeds Vivaldi in zijn geheel aangevallen te worden.

  Waarover het ook moest gaan, is vermeld in de volgende brug van Golfbrekers :
  https://www.golfbrekers.be/de-gezondheidskommissaris-zoekt/
  Er zijn ruim 50.000 ziekenhuis bedden in België en omdat er daar 400 in de Intensieve Zorgen liggen moet het land platgelegd worden en de bevolking geterroriseerd. Trouwens :
  – Wie ligt daar in de I.Z. ? En wat hebben die allemaal ? Van waar komen die ?
  – Worden die behandeld met geneesmiddelen die werken ? Of worden die vergiftigd met middelen die niet alleen nutteloos maar schadelijk zijn ?
  https://www.frontnieuws.com/veritas-documenten-onthullen-dat-gezondheidsbureaucraten-bewijs-hadden-dat-ivermectine-en-hydroxychloroquine-effectief-zijn-bij-de-behandeling-van-covid-maar-verborgen-dit-voor-het-publiek/

  – Moeten die daar wel liggen ?? Hoe zit het daar met de ziekenhuisfraude ?
  – Hoeveel liggen er daartussen met vaccinatieschade ?
  https://www.frontnieuws.com/vaccinregime-op-de-rand-van-de-afgrond-nu-waarschuwen-ook-de-eerste-ziekenhuizen-voor-covid-vaccinatie/

  – Hoeveel overlijdens ? En door wat ? Is er een autopsieverslag ??

  – En waar is de griep naar toe ??

  – Zijn er ook gevallen ingevolge het biologische wapen Covid 19?
  https://www.frontnieuws.com/vaccinsloophamer-levensverzekering-keert-uit-na-overlijden-door-vaccinatie-niet-want-vrijwillige-vaccinatie-met-experimenteel-vaccin-telt-als-zelfmoord/

  – Zijn er ook gevallen met medische problemen door het dragen van de muilband ?
  https://www.frontnieuws.com/odms-zuurstofgebrek-maskersyndroom-gaat-nu-over-de-hele-wereld/

  – Wie controleert de cijfers ?? Of is het “natte vinger werk ?, wetende dat het ganse systeem rot corrupt is, en bevolkt wordt door gepatenteerde leugenaars en bedriegers. Een officiële bron met weliswaar onder gerapporteerde aantallen :
  https://www.frontnieuws.com/37-927-doden-3-392-632-gewonden-na-covid-injecties-in-europese-databank-terwijl-jonge-mensen-blijven-sterven/

  Waarover het ook had moeten gaan is Engeland met Boris :
  https://www.zerohedge.com/markets/england-ends-all-covid-passports-mask-mandates-work-restrictions
  met één reactie :
  “1 dag geleden – Imagine a virus so deadly and contagious that it disappears when a politician is at risk of losing public office. “ (=einde reactie).

  Hiermee weet men ook wat men moet doen in België, pak de Vivaldi verraders aan en beschuldig ze van “hoogverraad” en “misdaden tegen de mensheid”. Er is al een dossier overgemaakt aan het federale parket.
  Het volgende kan ook een rol gespeeld hebben in Engeland :
  https://www.frontnieuws.com/laatste-officiele-public-health-gegevens-bewijzen-dat-de-covid-19-vaccins-het-risico-op-infectie-ziekenhuisopname-en-dood-door-covid-19-verhogen/

  Waar het ook diende over te gaan is het volgende over de muilbanden die totaal nutteloos zijn, en zelfs schadelijk, zie supra, en dit komt van het CDC zelf in de USA :

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-cdc-admits-cloth-masks-are-ineffective/
  met citaat :
  “The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has admitted that cloth masks have never been effective. For over two years, the CDC has been forcing both children and adults to cover their faces to participate in an altered version of society. Rand Paul has previously said that these mandates are intended to teach the public to comply with government authority, and he was right.
  The CDC’s announcement comes shortly after CNN’s Leana Wen admitted that “cloth masks are not appropriate for this pandemic.” So for over 22 months, the public has been walking around with a useless piece of fabric over their faces to blindly comply with a completely useless mandate. .. “ (=einde citaat).

  Deze muilbanden dienden enkel om de bevolking te terroriseren en te vernederen. Dit laatste is kenmerkend voor communistische logemaffia’s.

  En over de toekomst die ons te wachten staat :
  https://www.frontnieuws.com/mike-adams-massale-dood-op-holocaust-level-op-komst/
  En uiteindelijk over het volgende
  http://www.daretoreadit.com/74327/nwo-wef-formally-calls-for-global-communism
  met de oorspronkelijk bron :
  https://www.breitbart.com/politics/2022/01/19/tax-the-rich-world-economic-forum-hears-call-for-global-wealth-redistribution/

  Het zal alleen de middenklasse zijn die zal geplunderd worden en uiteindelijk vernietigd. Dit is wat bedoeld wordt met het uitschakelen van de “ongelijkheid”. Deze middenklasse is immers een hinderpaal voor deze communistische NWO, onder het motto : iedereen arm, uitgezonderd de elites. Het belangrijkste in de 2de brug zijn de reacties.

  We worden hier dan ook al 2 jaar geterroriseerd en belogen & bedrogen.. door Vivaldi… die een psychologische, biologische en financiële & economische oorlog voert, en dit vooral tegen Vlaanderen, met een onherstelbare schade tot gevolg. Een Vivaldi bende die samenzweert met buitenlandse vijandige belangen. Na WO II zijn er veel meer voor veel minder tegen de muur gezet.

  En hierover worden er zelfs geen vragen gesteld !!! Alle noodzakelijke info, ligt echter open en bloot op tafel. Dit heeft dan ook niets meer te zien met bangheid dan wel met lafheid, maar gewoon met verraad.

Reacties zijn gesloten.