Dat noemt men dan ‘met iemand de vloer aanvegen’

Afbeeldingsresultaat voor de vloer aanvegenOp algemene aanvraag:

een sublieme Filip Dewinter versus alweter-geldschepper-economische nul, azijnpisser, VB-hater  Kareltje De Gucht:

We plaatsen de genoemde video opnieuw, vermits die verdwenen en op mysterieuze wijze vervangen werd door deze met Gerolf Annemans.

Blauwe kommer en kwel

Kareltje weet het niet meer

De doodgezwegen stem van het volk

5 gedachten over “Dat noemt men dan ‘met iemand de vloer aanvegen’

  1. Nog nooit niemand zo zien afgaan als Karel De Gucht in debat met Filip De Winter. Als zelf de moderator Kathleen Cools hem de naam mestkevers voor de voeten werpt dan is het uit met De Gucht. Amen

    • Raar. We hebben wel degelijk de juiste video geplaatst, maar ergens blijven de laatste video’s vanuit de VB-server doordraaien en blijkbaar is deze met GA erop verschenen. Plaatsen hem opnieuw, maar laten die met GA gewoon staan.

  2. Ik erger mij blauw aan die vuile huichelaar uit Berlare, hij staat al gelijk qua walging met die van Braaksel en die staat laag, zeer laag.

  3. de Gucht , opgeblazen kikker, zal t nooit afleren, hij verzuipt in zijn eigen politieke idiotie. Verslaafd aan kikvorsperspectief, denkt dat soort beterweters dat omdat ze een dikbetaald parasietenpostje te pakken kregen, ze daardoor ook in de oneindigheid gelijk hebben.
    De man is blijven steken in de logica van zijn afgod vhfstdt: ik heb de wijsheid in pacht. Ikke, ikke alleen. Allebei grootgelijkfilosofen, zonnekoninkjes die niks anders doen dan spiegels verslijten.
    Dewinter heeft die sukkel eens flink te kakken gezet. Toppunt was dat Deguchtje het aleens niet doorhad.

Reacties zijn gesloten.