Heel iets anders dan…

… Beyoncé of Jay-Z

Afbeeldingsresultaat voor how great thou art“How Great Thou Art”

Het grote succes van de a capella band Home Frees heeft weinig te maken met een beetje mazzel, maar alles met vastberadenheid en een grote liefde voor de muziek. Deze mannen zijn geen nieuwe gezichten in de muziekindustrie, maar als je nog nooit van ze hebt gehoord, is het nu tijd om ze te leren kennen.

Deze vijf country muziek sterren uit de Amerikaanse staat Minnesota wonnen de talentenjacht “Sing-Off”, en sindsdien gaat hun carrière pijlsnel. Hun nieuwste album heet “How Great Thou Art” en is een goed voorbeeld van het zangtalent van deze mannen – ze zijn zo onwaarschijnlijk goed!

In de prachtige video staan ze in het midden van het dal in een rotsachtig landschap. Als hun perfect op elkaar afgestemde stemmen zich met elkaar mengen krijgen we kippenvel. Er is een reden waarom deze video al meer dan 4 miljoen keer is bekeken in slechts een paar dagen.

Kwaadwilligen zien er gelijkenissen met het Horst Wessel-lied in!

Eén gedachte over “Heel iets anders dan…

  1. Waarachtig-mooi, het steekt natuurlijk wél af tegenover die brol dat wij tegenwoordig in de oren gestopt krijgen.
    Eigenlijk is dat niet zo’n wonder vermits dat lied reeds stokoud is, (+- 130 jaar) en uit Mönsteras (eigenlijk moest er nog een “ootje” bovenop de a komen) in Zweden komt.
    Het is niet dat Fikken zooo geletterd is, dat hij dit weet hoor, maar wél gelezen heeft in de reacties onder die clip op YT ;-}

Reacties zijn gesloten.