Poco media

Afbeeldingsresultaat voor radio cartoonWe zitten met één oor naar Hautekiet, op radio één, te luisteren.  Als Amerikakenner werd – zoals bij vorige verkiezingen, de Amerikaanse professores aan de VUB, Alison Woodward, geraadpleegd.

Een citaat van mevrouw-de-zelfverklaarde-democratische-wereldburger:

Woodward: “Een bijkomende reden om uit Antwerpen weg te gaan, was de sterke opkomst van het Vlaams Blok. We waren in die periode bezig met de adoptie van Douglas en Pedro. Kinderen met een kleurtje grootbrengen in Antwerpen leek ons niet de beste optie. Brussel was een echte verademing. Multicultureler, toleranter.” 

Lees meer: Alison Woodward: ‘Europees burgerschap is de toekomst’

Met thema’s als “Hij gaat een geweldklimaat scheppen”  “Alle economische akkoorden gaan voor vier jaar de diepvries in”.  “Het catastrofescenario met de ‘hernieuwbare energie'” En verder houden ze zich bij de nationale radiozender bezig met de mogelijke afzetting van de president: het impeachment.  Maar – tandenknarsend – de Republikeinen hebben in het Congress de meerderheid in beide Kamers en zullen Republikeinse rechters benoemen.  Het zal dus niet lukken.    Er wordt net niet opgeroepen om een prijs op zijn hoofd te zetten.

 

5 gedachten over “Poco media

  1. Waarom moeten er bij Hautekiet om 9 uur steeds linksen de revue passeren die mogen komen vertellen wat de Democraten zo goed gedaan hebben en van Trump met de republikeinen er een haos zal uitbreken. Waarom niet eens iemand van de republikeinen uitnodigen die kan komen vertellen in de studio wat er in positieve zin zal veranderen? Het is een vaststelling en ken zelf wel het antwoord, dank U.

    • U moet dan ook eens naar *de bende van annemie*van 10 tot 11, luisteren!!Trouwens,heel die radio 1 is enkel pamperaars en linksenboel!!!

  2. Fikken had nooit behoefte om “kinderen met een kleurtje” ye adopteren, hij maakte, samen met zijn “grote bazin” ze zèlf… maar dan wel RASECHTE Vlaamse !

  3. Wie luistert er nu nog naar die Vlaamse, sorry, Belgische linkse smeerlapperij? Ga naar de wereldzenders en maak uw eige keuze maar vooral ‘luister nooit naar die linkse rotzooizenders’.

Reacties zijn gesloten.