Danke, Angela!

De kanselier van Duitsland, Angela Merkel, kreeg een bloemetje van Porosjenko tijdens haar city trip naar Kiev.  Niet moeilijk want ze was zo lief een half miljard euro mee te brengen.  Als lening uiteraard. Lening?  Kom nu, een land dat compleet aan de grond zit, dat in geen honderd jaar zijn schulden kan delgen.  Een geschenk dus.  Om de bevolking te ondersteunen.  Voor de wederopbouw. Voor de arme kindjes.  Voor de wenende moedertjes.  Voor de democratie…

Een dag later maakte president Porosjenko n.a.v. de Oekraïense onafhankelijkheidsdag bekend,  dat zijn land binnen de volgende drie jaar 3 miljard euro zou moeten spenderen aan wapens.  Om de Russischsprekende landgenoten gewapenderhand te onderwerpen aan zijn regime.  De wapens zullen aangekocht worden in de VSA, Frankrijk en Engeland.  In Duitsland is de wapenexport verboden.

Sie ist so lieb und grosszügig, die Frau Merkel.  Danke Angela!  Benieuwd wat de Grieken hiervan denken.

FT

14 gedachten over “Danke, Angela!

 1. Der Drang nach Osten mag iets kosten. Het blijft trouwens een peulschil vergeleken met de vorige poging…

 2. Geld terug eisen en merkel ginder afleveren met de mededelng “tot nooit meer”.

 3. Angela voert enkel uit wat haar “zetbazen” haar opdragen. Ze heeft trouwens nooit iets anders gedaan, het is immers al begonnen in haar DDR tijd als IM Erika!!!
  Haar ganse doen en laten is er immers opgericht om de belangen van het Duitse volk te verkopen en te verraden. Dat heeft ze ten andere gemeen met al de andere stromannen en vrouwen die in Europa overal aan het bewind zijn.Bij Porosjenko was ze bovendien in “vertrouwd en dito uitverkoren gezelschap”.
  Op internet zijn er voldoende teksten over haar werkelijke afkomst en activiteiten tijdens de DDR periode. (met inbegrip van een naaktfoto, uit haar jonge jaren= dit laatste om de belangstelling van de lezers op te wekken, gezien de aard van bepaalde reacties!!!).

  • Die foto hebben wij al eens geplaatst. Als mijn herinnering me niet in de steek laat, onder de titel “Rarara”.

   • Jullie hebben gelijk hoor, geachte Redactie, die “pin-up” 🙂 is reeds gepubliceerd geweest op Golfbrekers.
    Voor mijn part althans, was éénmaal reeds genoeg om mij, wil ik “snelle mokkes” * zien, dan switch ik wel liever op een pornosite.
    *) “snel” op z’n Westvlaams is mooi in ABN

    • D’r was niks mis met haar foto. Ook niet met de twee dames links en rechts van haar. .. Niet te ‘snel’ van denken dat wij je niet begrijpen. Jouw ‘snel’ is niet onbekend in onze contreien. Te vergelijken met de Nl. versie ‘een vlugge jongen’. Al kan een meisje uiteraard ook ‘snel’ zijn.

 4. Het artikel met de foto op de webstek van Henry Makow is niet meer beschikbaar. Ik had echter een kopij opgeslagen.. indien nog gewenst kan ik deze kopij mailen.

 5. Putin is een Rus, die Russische politiek voor Rusland bedrijft.
  Na 15 jaar Putin ziet zijn balans er als volgt uit :
  1999
  BIP
  195 mrd USD
  BIP / hoofd
  1.320 USD
  Inflatie
  36,5 %
  Goud en geldsreserven
  12,6 mrd USD
  Staatsschuld
  78% BIP
  Pensioen
  499 rubel
  Loon
  1522 rubel

  2013
  BIP
  2111 USD
  BIP/hoofd
  14.800
  Inflatie
  6,5 %
  Goud en geldreserven
  511 mrd USD
  Staatsschuld
  8%
  Pensioen
  10.000 rubel
  Loon
  29.940 rubel

  De bondskanseliers Schröder en Merkel hebben de staatsschuld verdubbeld,lonen laten stagneren, en er voor gezorgd dat bij gepensioneerden de ouderdomsarmoede om zich heen grijpt.
  Dat Poroschenk aankondigt om de regering in Kiev krachtig met wapens uit te rusten komt hem goed uit. De man bezit nu eenmaal firma’ die wapens produceren.Zo weet hij meteen waar het gekregen geld naartoe gaat. Waar het vandaan komt weet hij ook nl van IWF, USR en EU, dus uit het Westen. De landen waar de belastingbetaler verzocht wordt om met contanten langs de kassa te passeren.

  • Maar al bij al produceren de Russen alleen gas en olie, net zoals de Noren. Voor de rest zijn beiden boerkes en vissers. Of komen uw pc, handtas of auto van Rusland? En dat voor zulke slimme mensen, die al zoveel hebben uitgevonden, het is eigenlijk triest…

   • Wat zijn het nu boerkes of vissers of slimme mensen die al zoveel hebben uitgevonden???(Hoewel ik niet begrijp wat er neerbuigend zou zijn aan een beroep van visser of boer – en wat Noorwegen betreft, dit is geen landbouwland)
    Rusland staat qua auto-industrie op de 12e plaats in de wereld, zijn chemische-industrie + machine bouw zit in de lift. Dostojevski, Tolstoi, Toergenjev zijn maar een greep uit hun literatuur.
    Noorwegen zijn economie bestaat uit bosbouw (Noorse eik) aardolie- en aardgasproductie, elektriciteit productie, scheepvaart en handel. Niet slecht voor een land met ca 4 miljoen inwoners. De Noorse schrijvers Ibsen en Hamsun zijn wereldberoemd, in tegenstelling tot Hugo Claus.

    • Toch zie ik hier maar bitter weinig Russische auto’s rondrijden, om van hun machinebouw maar te zwijgen. Verder bevestig je wat ik beweerde: de Noren produceren alleen olie en gas, voor het overige zijn het houthakkers en steenkappers, net zoals onze Ardennezen.

 6. De Europeanen hebben helaas die lafaards en volksverraders een stem gegeven, nogmaals helaas, mijn stem zullen jullie niet tegenkomen want ik walg van die EU misdaadorganisatie en zijn vertegenwoordigers van hoog tot laag.

 7. Moet de heer Porosjenko niet zelf een stevige duit in zijn wapenza(a)kje storten?
  Hij prijkt toch redelijk hoog op de lijst van de rijkste mannen ter wereld. Of reikt zijn vaderlandsliefde wel tot in Donetsk maar dan op andervrouws kosten?

 8. De grote van dat boeketje bloemen bewijst hoe diep Oekraiene in de schulden zit . Maar allee voor een half miljard kan er wel een ruikertje af . Voor een miljard had dat bloemstuk veeeel groter geweest !!

Reacties zijn gesloten.