Daar mogen de distels wel groeien

“Als het over moslims gaat kan er in een middelgrote centrumstad van Vlaanderen, bestuurd door een N-VA-burgemeester samen met de socialisten, zelfs geen grassprietje meer geplukt worden zonder dat een imam of aanverwanten er zijn zegen aan geeft.”

Allah beslist of onkruid mag gewied worden in Sint-Niklaas

DSC_0017Wie beslist er in Sint-Niklaas of onkruid mag gewied worden op het openbaar domein: de N-VA-burgemeester of het schepencollege?  Nee hoor:  het is Allah die beslist.  Dat is geen grap:  Het allerhoogste orgaan van de moslims in België, de Moslimexecutieve, heeft haar ‘Raad van Theologen’ naar Sint-Niklaas gestuurd om er zich over het Grote Onkruidprobleem te buigen.   

Op de begraafplaats Heimolen in Sint-Niklaas liggen alle perken en paadjes er piekfijn verzorgd bij.  De arbeiders van de gemeentelijke groendienst leveren hier schitterend werk.  Maar één hoekje geeft een heel ander beeld.  Daar hebben de moslims een tijd geleden een apart perceel gevraagd en gekregen, ‘omdat wij niet met ongelovigen in dezelfde grond willen begraven worden’, zoals een moslima mij ooit toebeet.  Een flagrante scheiding van de scheiding van kerk en staat zoals wij die in dit land kennen:  volgens onze regels wordt op openbare begraafplaatsen geen onderscheid meer gemaakt op basis van de religie die de overledene aanhing. Maar goed, de moslims – die zich steeds ‘uitgesloten’ voelen – moesten weer eens hun eigen perkje hebben, en dat hebben ze dus gekregen.

Lees verder…

8 gedachten over “Daar mogen de distels wel groeien

 1. Een muur van 4m. hoog rond zetten. De normale bezoekers zien dan het onkruid niet meer en de abnormalen zijn kompleet afgezonderd. Dat zou iedereen tevreden moeten stellen. Of spreekt men in dat geval dan ook van ghettovorming?

 2. Het skelet van een “gelovige” als ge die plaatst naast het skelet van een “ongelovige” dan denk ik , dat ge niet veel verschil zult merken. Maar goed , de zoveelste knieval voor een bende achterlijke onruststokers , die denken dat ze “de uitverkorenen zijn ” Die ex- armoezaaiers hebben tot op heden niets bijgedragen tot een verbetering voor onze maatschappelijke levenskwaliteit . Wij hebben hun de kans gegeven , om op onze kosten een beter bestaan op te bouwen . Behoudens uitzonderingen , de naam mens waardig , ben ik van mening dat de meest geschikte begraafplaats voor fanatieke Allahneukers De Hoge Maai , het stort van Antwerpen. Daar hoort hun stoffelijke afval thuis !!
  Geschreven door Rene…. een groot anti-racistenstrijders en voorzitter van een nieuwe Vlaamsche partij F.I.R.E ( Fanatieke . Islammers .Richting . Exit ) Overlopers steeds welkom !

  • Rene,
   Ik die altijd hevig afgeef op overlopers vooral dan LS uit B heb wel interesse. Maar wat kost een lidkaart bij F.I.R.E.?

   • OK Walter ge moogt geven wat je wil zoals bij de socialisten of de groenen die zijn blij als ze iemand zien !

    • je moet maar denken,”op 1 been kan je niet staan, en alle goede dingen bestaan uit 3. Dus hebben we nog één kandidaat te verwachten.

 3. Onkruid mag gerust groeien op een Islam begraafplaats . Ze sieren de graven van ander ………

 4. Dat ze het onkruid zelf opkuisen en de geraamten die ze vinden naar het stort brengen

Reacties zijn gesloten.