Cyclus

Recycling pijlen cyclus | Gratis Iconen

KERST IN HET BEZETTE GEBIED VLAANDEREN

Wie denkt dat de “bezette Gebieden” alleen die van de Palestijnen zijn, vergist zich.  Vooral vanaf deze regering wordt het “belgicisme” manu militari terug ingevoerd als officieel dogma!

De kleinste vergrijpen daartegen worden met grof politioneel geweld beteugeld, zoals in Mechelen, Kortrijk en nu weer in de marge van een betoging van kappers/vrije beroepen te zien was.  Vele pientere Vlaamsgezinden worden wakker door de intentie de meer dan 100 jaar-actieve Vlaamse Beweging met harde hand te beëindigen: lees o.a. De rattenkoning van de Vlaamse B-partijen : rattenvanger gevraagd” van Jean-Pierre Rondas, Doorbraak.

Twee agenda’s komen hier samen: de corona-dictatuur (begin van de derde W.O.) tegen het ganse volk op wereldvlak en bij ons het uitschakelen van het Vlaams-nationaal verzet.  Men is nu aan de fase van de indoctrinatie pro vaccinatie.  Maar de Amerikaanse dienst tot controle van geneesmiddelen meldt al de gevolgen: lees “CDC stelt richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na Covid vaccinatie”  Xander Nieuws.  De elites van “The Great Reset” hebben nu een nieuwe truc tevoorschijn gehaald: er is zgn. een mutatie opgedoken die zeventig procent gevaarlijker is: exact op het ogenblik dat de vaccinaties in Engeland begonnen. Heel het centrum van het land volledig gebarrikadeerd en de totale ban van het Kerstfeest (twee vliegen in één klap).  Lees : Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie”; Xander nieuws.

Hetgeen hier moet benadrukt worden: als de vaccinaties weldra zullen doorgevoerd worden, dan betekent dit geenszins het einde van deze hele vrijheidsberoving : de gelaatsvermomming zal verplicht blijven, alsook de beperkte bubbels en de gecontroleerde bewegingsvrijheid.  Men zal de schuld daarvan steken op de vaccin-weigeraars, net zoals men nu mensen criminaliseert die dingen doen die eigenlijk niet extreem zijn.  Dit regime gebruikt daarvoor de politie om bvb. in Koopcentrum Wijnegem een 80-tal mensen te beboeten voor lichte vergrijpen  (koppels die samen zijn = 250 euro boete).  Een ander veel voorkomend voorbeeld zijn de huwelijken (normaal een hoogdag in het leven), waarvan men de feesten beëindigt, inbegrepen gigantische boetes.  De politie wordt hier en elders gebruikt om de onschendbaarheid van de woning(en) te schenden.

Deze hysterie is in die mate uit het verband gerukt, dat telkens weer de lage percentages en de beperkte groep werkelijke risico-gevallen worden verzwegen.  Daarom moeten we niet zwijgen, omdat het plan is deze uitzonderingstoestand nog JAREN te laten voortduren.  Men zal deze slechts opheffen als zowat iedereen in een “tracking-system” zit, waarbij alles en iedereen op elk ogenblik gecontroleerd kan worden.

Daarom de oproep tot de politieke Vlaamse Beweging: ga in het verzet tegen de totale opgave van elk recht van de burger.  Als voorbeeld kamerlid Van Haga  (FvD) in Nederland : “De hardste speech ooit. All-In tegen Lockdownkabinet”. 

Intussen zagen we op politiek vlak, dat het rioolblad Humo Bart De Wever aan het hart drukte.  Zijn uitspraak over de verhouding tot het Vlaams Belang zal hen zoeter als honing gesmaakt hebben.  Dit bevestigt mijn stelling dat er geen coalitie zal toegestaan worden: zolang de Vrijmetselarij het voor het zeggen heeft, wordt dit dus een eeuwig njet.  De mogelijkheden die ik aanwees waren: totale afwijzing, of de afscheuring van een deel van de N-VA, die wel tot samenwerking bereid is.

Noteer uiteindelijk dat al deze harde toestanden plaats vinden in de Adventsperiode: zowel in de Duitse als de Nederlandse gebieden vroeger een tijd van bezinning.  In deze landen werd op een uiterst brutale wijze de hele middenstand stilgelegd, waaruit blijkt dat o.l.v. Merkel de diabolische agenda tot afschaffing van de vrijheden wordt uitgevoerd  (met paladijnen Rutte en Kurz).

Voordat het thema van “VREDE” de bovenhand kreeg, in het Kerstgebeuren, lag de nadruk op de komst van de Heiland,  Immanuel,  die de mensheid weer hoop op redding bracht.  Het is ook de Cyclus van het Noordse zonnewiel*, dat steeds zijn tocht doorheen de hemel verder zet en garant staat voor nieuw leven en vruchtbaarheid.   “Het nieuwe leven” schenkt altijd nieuwe hoop en verwachting!  Voor al de steeds aangehaalde problemen, kunnen wij onze STANDVASTIGHEID  aanwenden, om te trachten de tirannie te verdrijven!

Toch mijn wens aan u allen: een Zalige Kersttijd tezamen met uw geliefden!

Jos Wouters, Boom, 21.12.2020 – Winterzonnewende*

*Nvdr: Voorpost organiseert jaarlijks een Joelfeest. Beelden uit gelukkiger tijden:

Aanbevolen literatuur:

Mein Weg als Freimaurer – Serge Abad-Gallardo – Media Maria (oorspronkelijk ook in het Frans) Dit is een boek door een ex-hogerang vrijmetselaar.
Preradovic und Dr. Claus Köhnlein: Therapie tödlicher als Krankheit? (video)
Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn! BLCKBX – Pasquino Flavio (video)
Internationale Ärzte warnen dringend vor Corona-Impfung : Autoimmun-Defekte, Sterilität, irreversible Änderung des Menschlichen Erbguts!” Michael Mannheimer.net

5 gedachten over “Cyclus

 1. Red: wees er maar van overtuigd, Ward Debever heeft zijn partij en zichzelf vééééél schade toegebracht door zijn gezegde in dat blad waarvan ik de naam zelfs niet wil uitspreken.
  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat de nv-a(llochtonen) onder de 10% zakt en liefst helemaal wordt afgemaakt.

 2. De noodlottige afdaling naar de totale chaos is ingezet. Wie stopt dit dramatisch gebeuren. Om koude rillingen te krijgen. Hoop op beters is het thema in deze tijd van het jaar. Moge deze hoop vervuld worden. Een Zalige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar aan alle mensen van goede wil.

 3. Er is een repressiemonster in het leven geroepen door de politiek, ondersteund en aangemoedigd door de msm, dat ver aan het ontsporen is. Geef idioten wat macht en je maakt er machtswellustelingen van. Ik heb hier in mijn archief heel wat beelden van een ongekende brutaliteit door politie en boa’s op mensen die de “regels” niet volgen. Niet alleen in België trouwens.
  Ik ben ook erg geschrokken van het gemak hoe mensen in korte tijd zo kunnen veranderen in onmensen. De geschiedenis herhaalt zich zegt men dikwijls. Bekijk maar eens de beelden van zowel nazi Duitsland als de DDR. We zijn er niet ver af. Als slaafse zombies lopen de meesten rond met hun muilkorf en als je maar een millimeter van de lijn afwijkt staan ze klaar met hun matrak.
  Hoe kun je nu nog aanvaarden dat mensen door de politie worden in elkaar geslagen omdat ze geen muilkorf opzetten, dat de grondrechten niet meer tellen, dat slijpschijven worden gebruikt om bij mensen binnen te vallen, dat drones worden gebruikt om te zien of u de coronamaatregelen volgt en te tellen met hoeveel u op een terras zit, dat politie in tuinen komt zien of u wel 1,5 meter afstand houdt, dat buren worden aangespoord om mekaar te verklikken, dat een volledig ongrondwettelijke avondklok wordt ingezet, dat vrijwel alle vrijheden zijn verdwenen, dat alle plezier uit het leven is weggesneden, dat kinderen met een muilkorf in de klas moeten zitten, dat alle sociaal contact is verboden, dat exorbitante monsterboetes worden opgelegd… de lijst wordt met de dag langer en brutaler. En dat alles voor een virus???
  Wie kan dit allemaal nog met zijn geweten in overeenstemming brengen?
  Herinner u dat we begonnen zijn met 3 weken opsluiting. Het was maar voor eventjes. We zijn ondertussen 10 maanden verder en het wordt steeds erger. Als je dan de drieste toon van de (onverkozen) gouverneurs zoals een Decaluwé of een Berx of politici zoals een Tommelein hoort dan gaan de koude rillingen over mijn rug. Dat komt heel dicht bij psychopathisch gedrag. Om van de doorgedraaide virologen nog maar te zwijgen.
  Eerlijk gezegd, ik ben het geloof in de meeste van mijn “medemensen” verloren. Op enkele uitzonderingen na.
  Het is in- en intriest. En zij die dit hebben veroorzaakt en nog steeds verergeren of eraan meewerken, ik vergeef ze het nooit. Ik gun ze nog geen blik meer en zeker geen stem (maar die tellen toch niet).
  Vrijheid is blijkbaar een begrip dat op enkele maanden tijd niemand nog kent.
  Aan de mensen met gezond verstand, toch een fijn eindejaar gewenst.
  PS: ik schaam mij diep ooit lid te zijn geweest van N-VA.

  • Dank voor uw reactie. Zelfde gevoel én tandenknarsende woede hier. Weet dat u niet alleen staat. VDB en zijn Vivaldi-peloton is nu echt te ver gegaan. Dat horen we overal: in de winkel, bij de buren, familie… Heel wat ziekenhuizen hebben nu àlle bezoek verboden.

 4. Mr Wouters : Bij deze Covid 19(84) terreur is het nodig verder in te gaan op de sinistere rol van de NV-A en Bart de “ Grote Leider”, zeker gezien een recente uitspraak van Jambon : https://sceptr.net/2020/12/jambon-waarschuwt-zullen-nog-harder-optreden-tegen-wie-maatregelen-overtreedt/ Alvorens van start te gaan bevestig ik dat ik en ik alleen de verantwoordelijkheid neem voor de inhoud van de hiernavolgende tekst, ik ben immers een “edele reiziger op zoek naar de waarheid”. Om het fenomeen Bartje De Wever te begrijpen, dienen we terug te gaan naar de start toen hij door de VRT, een bastion van de rode en logemaffia’s, werd gelanceerd, als het wapen tegen het Vlaams Belang. Deze lancering deed denken aan een “barnumreclame” om een duur maar nutteloos product te versjacheren. Toen waren er al aanwijzingen dat de NV-A een door het regime gecontroleerde oppositie was. Eenmaal van start werd de NV-A een schuiloord voor een zootje opportunisten, tafelspringers, kazakkendraaiers, infiltranten, ruziestokers e.a. (niet beperkende opsomming), kortom een krabbemand. Een soort dat men niet in huis wil. Aan de basis waren er dan Vlamingen te goeder trouw, die dan ook op grote schaal werden misleid en bedrogen. Wie er niet welkom was, was Jean Marie Dedecker : https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171219_03251630 met titel : “Na elf jaar begraven De Wever en Dedecker de strijdbijl” en citaat : “Eind 2006 maakte Dedecker zich lid van de N-VA, waarna CD&V het kartel dreigde op te zeggen met de Vlaams-nationalisten vanwege de stijl van Dedecker. De Wever, die toen nog een kleine partij voorzat, koos voor het kartel. Dedecker was eerder buitengezet bij Open VLD.” (=einde citaat). Deze gebeurtenis moest toen velen al aan het denken gezet hebben, want het probleem was niet de CD&V maar de loge. JMDD diende immers apart op te komen, met als achterman broeder B.B. om de stemmen aan de rechterzijde te versplinteren. Van belang zijn ook de bezoeken aan Londen : https://www.n-va.be/nieuws/bart-de-wever-op-bezoek-bij-david-cameron-samen-voor-verandering Over de rol van “Londen” werd al dieper ingegaan in de artikels over Frank de neo zonnekoning en Van Ranst 2. Ondertussen waren er verschillende beschadigingsacties tegen het Vlaams Belang, waar er ook sporen liepen naar de NV-A. Recent was er nog deze met de “tuttebel” van Wuustwezel. De banden met de Luikse maffia’s werden ook aan gehaald, 2 linkse bronnen boven alle verdenking : https://www.apache.be/2019/10/23/politici-vastgoedbonzen-en-verborgen-cameras-in-megeve/
  https://www.apache.be/2019/05/08/de-wever-en-jambon-op-diner-bij-superlobbyist-blijweert/?sh=03ee90cd70f2597648372-1662601330
  Er was ook de houding van de NV-A bij het verzoek tot opheffing van de parlementaire onschendbaarheid van Alain Mathot : https://www.demorgen.be/nieuws/plenaire-kamer-verwerpt-opheffing-parlementaire-onschendbaarheid-alain-mathot~b158535b/ met citaat : “De plenaire Kamer heeft donderdag het verzoek verworpen om de parlementaire onschendbaarheid van PS-Kamerlid Alain Mathot op te heffen. Dat gebeurde met 81 stemmen van N-VA, Open Vld, PS en sp.a, tegen 49 stemmen van CD&V, MR, Ecolo-Groen en PVDA. Vlaams Belang en cdH onthielden zich.(=einde citaat). Wel een zeer rare “combinatie!!” Meer recent was er dan het Chovanec schandaal waar Bartje zweeg alhoewel hij de samenzweerders had kunnen ontmaskeren. Hierbij kwam dan nog de Covid 19(84) samenzwering waar Bartje niet alleen zweeg, maar er ook nog actief aan meewerkte. Kortom de NV-A vervulde dus haar rol als gecontroleerde oppositie door het Belgische corrupt crimineel regime, dan ook met verve. Een Vlaming die denkt dat er met de NV-A kan samengewerkt worden voor de Vlaamse zaak, gaat te biechten bij Satan.(zie cyclus 09.12.2020). Dit alles had wel negatieve gevolgen m.b.t. de verkiezingen, en de recente peilingen zijn ook niet echt positief. Zoals bij een voetbalploeg worden de conflicten onderhuids gehouden zolang men wint, maar éénmaal men verliest, steken deze de kop op. Dus ook bij de NV-A. Een deel van de basis lonkt dan naar het Vlaams Belang, en bij de kazakkendraaiers e.a. bereidt men een plan B voor. Het project NV-A komt dan ook in gevaar, en zoals Jos Wouters het ook al stelde is de NV-A = De Wever. Dit project staat of valt dus met de aanwezigheid van de “Grote Leider”. Bij de Belgische bezetter van Vlaanderen is er dan ook reden tot ongerustheid. Het werd dus tijd voor de “handler” om Bartje wat aan te porren. Om de partij dan bij elkaar te houden, gaf Bartje dan ook een mis te verstane boodschap aan al de “onbetrouwbaren”. Dit werd dan verpakt met de dooddoener : “Samenwerken met het Vlaams Belang en ik ben weg…”. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201219_93380764 met citaat : ” N-VA-voorzitter Bart De Wever sluit een toekomstige samenwerking met het Vlaams Belang helemaal uit. “Dan doe ik de deur dicht en met de glimlach”, zegt hij zaterdag in Gazet van Antwerpen. Dezelfde boodschap in een interview met Humo. “Ik zal duidelijk zijn: als ik moet kiezen tussen stoppen met politiek of dát, dan stop ik direct” (=einde citaat). De samenwerking met het Vlaams Belang is maar een voorwendsel.. Bartje de Grote Leider moet immers zijn partij samenhouden en voorkomen dat er aan de basis teveel vertrekken naar het Vlaams Belang, en dat is de nachtmerrie voor het Belgisch crimineel corrupt regime, namelijk een Vlaams Belang, dat nog sterker wordt. Ik verwijs hier naar de oorlog die tegen Vlaanderen wordt gevoerd door Vivaldi en waar Jos Wouters in zijn laatste cyclus ook duidelijk naar verwees. Tom van Grieken vergist zich ook als hij stelt dat de politieke nalatenschap van de Grote Leider nul is : https://sceptr.net/2020/12/van-grieken-politieke-nalatenschap-van-de-wever-is-nul/ Deze nalatenschap is een drama voor Vlaanderen met de actieve dan wel passieve medewerking van de NV-A aan het Coudenhove Kalergi plan – Agenda 21 -30 en nu de Covid 19(84) samenzwering, met een onherstelbare schade. Een terreur die dan ook moet in standgehouden worden, vandaar de pathetische uitspraak over de eventuele samenwerking met het Vlaams Belang.
  Het is dus : Bartje (=mijn wil is wet) of de ondergang voor de NV-A, met al de postjes die dan verdwijnen voor de kazakkendraaiers !!! Om zijn boodschap te verkondigen doet hij dan beroep op De Morgen en Humo, beiden zijn echter de spreekbuis van alles wat Vlaams vreemd en vijandig is . Of soort zoekt soort. Wat een verraad, wat een zelfverachting. Hier is het citaat van Cicero gepast :
  A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through…all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear. The traitor is the plague.” Marcus Tullius Cicero (=einde citaat) Bartje zal wel beter de Latijnse versie kennen. Bartje is hier uiteindelijk niet bezig met zijn partij te redden, maar wel het Belgisch rot corrupte regime, en waarbij hij de kelk van het verraad tot het bittere einde moet ledigen, op bevel van zijn “handler” die hem in een ijzeren greep hebben. Het was ook op bevel van de “handler” dat hij de SP-a in de Antwerpse coalitie diende op te nemen, en nu volop de “multikul” kaart trekt. Hier treedt hij dan ook in de sporen van een roemrijke prins(sic) met de gevleugelde uitspraak : https://www.dhnet.be/archive/le-prince-qui-a-sauve-le-brol-51b828afe4b0de6db99fcff6 met citaat : “J’ai sauvé le brol”. (einde citaat). Bartje is nu op zijn beurt bezig met “sauver le brol….”. De boodschap van de “handler” aan Bartje de Grote Leider zal dan ook kort en bondig geweest zijn : “Gedenk Ward Beyssens”. Meer voeg ik er niet aan toe, de ingewijden zullen het wel begrijpen, en nu weten wie Bartje werkelijk is, en welke rol hij vervult in dienst van wie ???

Reacties zijn gesloten.