Cyclus

Freiheit über alles

Deze provocerende titel (excuseer voor de vreemde taal) om direct de toon te zetten. Schrijver dezes is helemaal geen libertair; nl. iemand die vindt dat alles toegelaten moet zijn, volgens de hoogst-persoonlijke norm, wars van iedere ethiek. Eerder iemand die handelt zoals in de Bijbel de volgelingen van Christus worden benoemd: “’We leven in deze wereld, maar zijn niet van deze wereld”. (vrij naar 2 Kor. 10:3).

Nu we steeds verder wegzinken in een ordeloos beheren van deze plaag, dient herhaald (zoals in Cyclus XIX) dat de artikels van de grondwet met de voeten worden getreden: art. 15 onschendbaarheid woning; art. 25 censuur kan nooit worden ingevoerd; art. 36 recht op vreedzaam en ongewapend samenkomen; art. 19 : vrijheid van godsdienstig samenkomen.

Screenshot_123
“Iedere samenleving die wat vrijheid opgeeft om wat veiligheid te verkrijgen, verdient geen van beide en zal ze allebei verliezen.”

Hetgeen opvalt is dat een groot franje van de bevolking zonder morren het opheffen van de vrijheid ondergaat. Zelf stel ik dat in mijn naaste levenscirkels vast en wel vooral bij diegenen die de links-groene denkrichting volgen. Ineens constateer ik dat hun denken een rigide nieuwe gebodsleer aanhangt, die door decennia indoctrinatie leidt tot het kritiekloos aanvaarden van poco stellingen, van totale vrijheidsberoving.

Als men deze groep, in de leeftijd vooral tussen 35 en 60 jaren, aanspreekt over de tienduizenden doden door vruchtafdrijving, de dagelijkse tol van tientallen doden door de christenvervolging in de moslim en communistische wereld, het doemscenario van de duizenden vecht-mannen die naar hier komen als ‘vluchteling’, het levensgrote begrotingstekort in België, zelfs voor deze crisis, dan reageren ze in het beste geval met schouderophalen. In ergere gevallen dreig je in een cordon sanitaire gezet te worden!

Met deze crisis is dit anders: velen zijn bereid tot “bespitzelen” van de naaste: het bespioneren van ongepast gedrag van naasten, het aangeven van handelaars die uit wanhoop toch nog iets trachten te redden en het ronduit verklikken van mensen, die zgn. a-sociaal gedrag vertonen.

Dit noopte me ertoe de gedachtencontrole van nabij te bekijken. Reeds vlug na de oorlog begon de CIA een programma – met zeer controversiële experimenten – om zoals de collega’s van de Russische KGB, hersenspoelingssystemen te onderzoeken en te ontwikkelen. Zoals bij de communisten dateert van toen de programma’s rond “psychic driving”. Andere woorden daarvoor zijn “brainwashing” en “mind control”. Daartoe heb ik een You Tube filmpje ontdekt: “Out of shadows Official” (Nvdr: video onderaan). Dit getuigt van de decennia durende inschakeling van “Hollywood” door de geheime diensten, om de geesten van de mensen grondig gelijk te schakelen. Om dit te recapituleren: gedurende decennia hebben de elites van deze wereld – dit is het samengaan van liberalen en marxisten – een clash zoals deze voorbereid om de mensheid totaal afhankelijk te maken; en dit vanuit hun satanische en perverse praktijken.

Als we het resultaat van de huidige slavernijcoup zien, dan is dit mogelijk gemaakt door het decennia lang brainwashen van de 3 à 4 generaties na mei ’68. Dit heeft men bereikt door de entertainmentindustrie van Hollywood, een aantal moderne muziekgenres met verborgen of soms openlijke occulte boodschappen en het gradueel omturnen van de vrije pers tot een unisono Lügenpresse. Men stelt dan ook vast dat de meest aangetasten net de hoger afgestudeerden zijn. Hoe is het anders te verklaren dat uit generaties universitaire alumni quasi geen enkel figuur nog in de leiding van de politieke Vlaamse beweging is gestapt??

Intussen groeit er onverhoopt protest, dat reeds op straat gevoerd wordt, en helemaal doodgezwegen wat Europa betreft. Er zijn herhaalde betogingen in Berlijn, Nürnberg, Stuttgart en ook in Zwitserland. In de USA nemen de effectieve protesten toe, onder volkse vrijheidsgroepen (soms gewapend).

Deze vrijheidsberoving kan niet zo verder! Vooral in de buurlanden Frankrijk en Duitsland heerst er een ware terreur met huizenhoge boetes. Bij ons moet er dringend, door de middenstands-, de beroepsgroepen en de rechtswereld opgetreden worden tegen de aanslepende platlegging van hele sectoren. De dreiging is nu acuut dat we in onze Europese landen een “collapse” gaan krijgen van hele sectoren. Dit vreemde woord collapse om aan te duiden dat wat gaat gebeuren ongeveer het denkbeeldige is van een instorten van de World Trade Towers op 11.9.2001. Dat mensen bijna krankzinnig worden van de onzekerheid, blijkt de marxistische leiders van ons land niet te deren.

Zoals Robert Jensen is zijn conférence al herhaaldelijk zegde: het nieuwe normaal gaan we niet aanvaarden. De opgelegde maatregelen met mondmaskerdwang gaat leiden tot een golf aan zwaar-psychische klachten. De mensheid is in de tienduizenden jaren opgang naar de beschaving altijd gekenmerkt door de sterkte van dichtbijheid!! Verscheidene van de maatregelen lijken gemotiveerd te zijn door pathologische en geobsedeerde denkrichtingen. In Amerika leest men reeds in betogingen tegen Bill Gates en Georges Soros, dat zij vrijmetselaars en satanisten zijn en ter verantwoording moeten geroepen worden.

Men kan enkel hopen en vragen dat de lijst van mensen, die zich met zeer grote vragen afwenden van deze gedachtendictatuur stijgt. Dat kan, door met voorzichtigheid voor bestraffende maatregelen tegen de vrijheid, toch het oude normaal toe te passen in uw leidmotieven en sociale interacties.

Intussen dreigt er nl. een werkelijk catastrofe op wereldschaal – ik wil echt niet oproepen tot paniek – omdat de eerste tekenen zichtbaar worden van schaarste van basisgoederen, de manipulatie daarrond en de vuile truken van het internationale kapitaal.

Alternatieve geluiden hoort u bij : Robert Jensen show, Café Weltschmerz met Ab Gietelink en Karel van Wolferen; de blog Uncut-news.ch en blog Guido Grandt.

Jos Wouters, Boom

Verwijzingen :
“Die globale Elite und die One-World-Corona-Agenda”. Die Belege. Guido Grandt.
Die Rückkehr des Hungers, die Verteuerung der Lebensmittel”. Guido Grandt
Lektuur van Aldous Huxley, George Orwell en Alexander Solzjenitsyn.

Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via icoontjes onderaan.

2 gedachten over “Cyclus

 1. super,ga deze film zeker nog een keer bekijken want ik ben allang wakker.Nu om terug te komen op die proefkonijnen met dat brainwashen,zie ik een verband met elon musk en Bill Gates,Zoals we weten is Bill gates druk bezig met een vaccin met nanochips in te enten en elon musk met satelieten te lanceren in space met 5g misschien om 7miljard mensen te brainwashen(.Dit is mijn mening).Weet Trump meer??????????? https://www.youtube.com/watch?v=zf7C9KuH2Tk&feature=youtu.be ik wil graag ook deze film aan toevoegen .Groetjes aan allemaal die wakker worden.

 2. Mr Wouters,
  U legt opnieuw de vinger in de wonden… Ik wil op enkele nog dieper ingaan.
  U trekt de aandacht op een reeks van onwettelijke en dictatoriale maatregelen die door de huidige “loge regering” werden getroffen, en waarbij de autochtone bevolking wordt geviseerd en niet het griepvirus (sic) als dusdanig. En iedereen zwijgt. Het kan ook anders :
  https://www.standaard.be/cnt/dmf20180902_03697882
  met ondertitel titel :
  “De omstreden wet over huiszoekingen bij illegalen, komt er deze legislatuur niet meer. Ze ligt te gevoelig aan Franstalige kant.” (=einde titel).
  Het lag niet alleen gevoelig bij de Franstaligen maar ook bij de roden, de groenen, de loges, de kampioenen van de mensenrechten, de (h)ordes van advocaten… e.a. die allen moord en brand schreeuwden. Nu heerst er bij de voormelden een oorverdovende stilte. Het bevestigt dus mijn vaststelling, dat het momenteel gaat om een communistische loge terreur.. waarmee de voormelden geen probleem, wel integendeel, hoe meer hoe beter.
  Ik voeg enkele bronnen bij ter info :
  https://www.henrymakow.com/2020/04/what-form-should-resistance-take.html
  met citaat :
  “As James Corbett demonstrates below, the Illuminati bankers have no intention of letting us return to “normal.” They intend to reprise this virus to make permanent changes to the way we live. They intend to sicken us with vaccines and to brand us like cattle. They plan to introduce technological measures of surveillance and control already in use in China. “(=einde citaat).
  Nog een bron over de plannen :
  https://www.henrymakow.com/2020/04/covid-security-state-here-to-stay.html
  met citaat :
  “ CoVid 19 is the UN instrument to bring vassal nations / UN member states into line with Agendas 21 – 30 for the world soviet of the goy plantation. “(=einde citaat) De volledige teksten in de linken zijn echter van belang.
  Ik zie dat U ook Guido Grandt leest. M.b.t. de voedselbevoorrading zijn er nu reeds regelmatig berichten op de webstek van Zero Hedge over schakels in de voedselketting die platliggen.. waarvoor de bevoorrading tot stilstand komt.
  Jim Stone op zijn webstek ( http://82.221.129.208/.vn3.html )heeft dit ook al opgemerkt. Zijn webstek is echter zeer rommelig. Volgens hem gaat het hier niet om een toeval maar een strategie voor het veroorzaken van hongersnoden om de ruggengraat van het volk te breken. Volgens hem is dit kenmerkend voor “links” en “ The Tribe”.
  Het vb. hiervan is de Holodomor in Oekraïne. Ook Vlaanderen heeft dit al kunnen ervaren na de ramp van 1830, en dit vanaf 1840…e.v. Of het toeval was weet ik niet maar met een rot corrupt Vlaams hatend regime moet men zich aan alles verwachten.
  Naast deze hongersnoden is er ook nog de nakende instorting van het financiëel systeem , een bron :
  https://kingworldnews.com/alasdair-macleod-the-terrifying-endgame-of-this-global-collapse/
  De tekst in de link beschrijft het scenario van de nakende instorting. Interessant zijn ook de citaten van Stefan Zweig over de toestand in Wenen na WO I met een hyperinflatie, nadien dan gevolgd door deze van Weimar.
  Mr Wouters, U stelt ook de totale onverschilligheid vast van de (pseudo) elites (sic) m.b.t. de rampen die op ons afkomen. Over de oorzaken van de roes van onverschilligheid, spreek ik mij niet uit, maar het ontwaken zal gebeuren op een blauwe maandag in de hel !!
  De “Oscar” voor de inertie gaat echter naar de Vlaamse regering. .. wiens “optreden” het best kan omschreven worden met de volgende gevleugelde uitspraak :
  “rearrange-the-deck-chairs-on-the-titanic. (idiomatic) To do something pointless or insignificant that will soon be overtaken by events, or that contributes nothing to the solution of a current problem.

Reacties zijn gesloten.