Conservatieve nationalisten mag men ongestraft beledigen

De bronafbeelding bekijken

Voor De Gucht waren/zijn de Vlaams Blok/Belang kiezers “mestkevers“. Voor de waarschijnlijke opvolgster van Merkel, Annegret Kramp-Karrenbauer, zijn de 5.9 miljoen AfD-kiezers “ratten“.
Volgens haar hebben die zich laten “vangen” door de AfD. En bovendien is ook de AfD verantwoordelijk voor de meer dan 1.5 miljoen racisten en antisemieten die door de regeringspartijen, onder de wir-schaffen-das-leiding van Mutti Merkel in de Bundesrepublik gehaald werden en nu de joodse burgers in gevaar brengen.

De “Krampf”, een koosnaampje dat zoveel betekent als een (pijnlijke) kramp, is sinds februari 2018 tot algemene secretaris van Merkels tsjevenpartij, de CDU, benoemd. In een opiniestuk in “Bild am Sonntag” schreef ze “De AfD brengt het antisemitisme in de parlementen… Oud-nazi’s, neo-nazi’s en rechtspopulisten. Ze zien de mens niet in zijn waarde als individu. Deze mensen betekenen een bedreiging voor het joodse leven in Duitsland.”
Wijselijk vergat verzweeg ze dat haar partij de voortrekkersrol speelde/speelt om, sinds de jodenvervolging en holocaust, het leven in Duitsland voor de joodse bevolking weer in gevaar te brengen. Haar partij nodigde trots miljoenen antisemieten uit in Duitsland.

Uit een artikel van frontpagemag.com, resp. Washington Post, zijn de wereldwijd grootste racisten te vinden in Prachtlanden als Algerije, Mali, Marokko, Saoedi-Arabië, Nigeria, Egypte, Syrië, Turkije, Irak, Jordanië, Bahrein, Iran, Koeweit en Qatar, toevallig landen waar Allah zijn stoottroepen rekruteert.

Merkels mögliche Nachfolgerin bezeichnet AfD als “Ratten”

Dem braunen Pack endlich den Garaus machen