12 gedachten over “Cijferdans

  1. Die rykes werk minder en verdien meer; en die armes werk harder en verdien minder. Dit is hoe die illuminati se koppe werk.

  2. Rijk kunt ge niet worden met hard en eerlijk werken . Er zijn maar twee mogelijkheden of je wordt witteboord crimineel of je wordt een correcte politieker ! Voorbeelden genoeg De Gucht , Verhofstadt , Vandelanot enz enz om nog maar te zwijgen over de PS al die namen opnoemen zou de breedband van Golfbrekers weer in gevaar brengen . Toch schijnt het grote publiek dat allemaal “normaal” te vinden want ze blijven voor die gangsters stemmen.

  3. Sinds zijn aantreden is de koers van Sofina wel met 50% gestegen, hij is zijn geld dus dubbel en dik waard.

  4. Dat ‘jonk’ staat dan in Oekraïne hoog van den toren te blazen,,terwijl dat zelf geen haar beter is, want de “familie” Sofina uit wie en wat bestaat dat?

  5. Spijtig genoeg niet, en het is gevaarlijk om nu nog te kopen. Dat is nl de truc van de witteboordcriminelen: de koers sterk laten stijgen door zelf hun aandelen in te kopen, dan positief nieuws naar buiten brengen zodat de gewone man ook koopt, en vervolgens alles te verkopen. En jij en ik zitten dan met de gebakken peren: veel geld kwijt. Dat komt dan nog eens bovenop zijn vergadervergoeding.

  6. Amai, komt die daar voor uit zijn bed? Dan draai ik me liever nog eens om.(van ergernis)

  7. Hij is een kr….l van de bovenste plank een echte liberaal

  8. Dergelijk uitschot moet weggestemd worden want het is een ordinaire zakkenvuller die enkel en alleen met zichzelf bezig is.
    Die zakkenvuller heeft Vlaanderen en Europa al veel schade gebracht.

Reacties zijn gesloten.