Carnavalsoptochten worden begrafenisstoeten van Charlie

dhimmie soepjurk                   

So sollte der Kölner «Charlie Hebdo»- Wagen aussehen.

Zo had de Charlie Hebdo-wagen van een Keulse carnavalsvereniging er moeten uitzien…

 Keulen

Wallonië

Bastogne, Malmédy, Binche

Quod Aalst?

Twijfel tussen angst en vrolijkheid

Basel, Zwitserland

Mainz had ‘niet genoeg tijd’ voor de bouw van een Charlie-wagen, maar zal in de tv-show “Mainz, wie es singt und lacht” zich niet de mond laten snoeren.

FVE

6 gedachten over “Carnavalsoptochten worden begrafenisstoeten van Charlie

 1. Mogen wij nog naar een carnavalstoet gaan kijken van die haatpredikers als er een kruis op staat, nog naar de mis gaan of naar een theater. Bestaat er iets wat moslims niet meer mogen doen in ons land? Zij mogen zich verkleden gans het jaar, gelijk waar op de grond gaan knielen, hun vrouw afslaan en spuwen op straat. Zeg mij wat ze hier niet mogen doen?

  • We mogen nog enkel , ons zelf belachelijk maken , tot groot genoegen en leedvermaak van onze moslimbroeders. Karnaval zal uitsterven en slechts in de toekomst nog vermeld worden in den dikke Van Daele als… Humor van en voor het volk , tot de komst van de Islam en hun ziekelige ernstige moslimmers , lachen verboden , verbod op alles wat plezant en aangenaam is Allahu Abkar .

 2. En weer heeft de vredevolle islam gewonnen, waarvoor zij de ganse regering en de bijna voltallige media dankt.

 3. In de carnavalstoet van Heist lacht men met…àllles, maar eigenaardig-genoeg, wordt er hier niks over geschreven.
  Nochtans… was deze van 2014 STUKKEN GROTER dan deze van Oljst.
  Maar… men zorgt niet voor themakarren zoals in de “ajuinenstad”, èlke groep “doet” haar eigen ding EN… het eigenlijke karnaval begint maar… nà het einde van de stoet. Carnaval is amusement, en paraderen-met-een-kar… is bijzaak.

  • Wij wisten zelfs niet dat Carnaval daar gevierd wordt! Onze deemoedige verontschuldigingen.

   • Geen probleem, geachte Redactie, zèlfs reeds in de jaren 60 was de Heistse stoet GROTER dan die “van Blankenberge”, doch… om er “iets” over te vinden in de media… dàt was een àndere zaak.
    Zoals steeds “in-de-laatste-jaren”…zijn er zelfs reeds vier “Ollandsche karren” (met een gevolg van minstens 40 deelnemers/pèr groep) ingeschreven.
    Toch krijgen ze in Heist, flinke tegenkanting van Knok’s stadsbestuur.. de vroegere vete bestaat nog steeds ondanks de fusie in 1970

Reacties zijn gesloten.